Vašem novčaniku mezimac – to je RBA gotovinac | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Vašem novčaniku mezimac – to je RBA gotovinac

Vašem novčaniku mezimac – to je RBA gotovinac

Zašto si ovog ljeta ne biste priuštili nešto što ste oduvijek željeli? Zaslužili ste. Hajde, zažmirite. Što vam prvo pada na pamet? Super, sad možete odmah krenuti ostvariti želju i to online zahtjevom za gotovinskim kreditom. Od vaše želje vas dijeli tek 3 koraka

Puno je sretnih priča. Neka i vaša priča bude takva. Sada je pravo vrijeme za početak. Dani su sve duži, sunčaniji, opušteniji. Da tako ležerno i ostane, pobrinut ćemo se mi u RBA banci. Najbolji dio je što čak niti ne morate do poslovnice da bi počela vaša sretna ljetna priča. Dovoljno je ispuniti online zahtjev za ponudu gotovinskog kredita. I na plaži ako treba. Lakše je nego napuhati luftić. Ili štramac. Bez napora, preznojavanja i nemam-zraka momenata. Dakle, korak prvi – online zahtjev. 

Zahtjev se ispunjava u roku dvije, tri minute. Nakon što nam ga pošaljete, na svoj mail ćete primiti našu ponudu. Ponuda bi trebala stići na vaš mail unutar desetak minuta, a uključuje detaljne informacije o uvjetima kreditiranja, kao i kompletan popis potrebne dokumentacije.

Nema sto puta vraćanja, nema beskorisnih odlazaka i dolazaka i teških ajde-više uzdaha. Super praktično je i dosta ugodno što sami birate u koju poslovnicu želite doći realizirati kredit. Baš tako, poslovnica koje vam je najbliža. Tko će puno hodat kada sunce upeče? Online zahtjev omogućava da podizanje gotovinca bude brže i lakše – susret sa svim dokumentima, provjera je li sve na svom mjestu i ako je, novci će vam uskoro sjesti na račun. Korak dva odrađen, a želja samo što se nije ostvarila. 

Koliko god bila velika vaša želja, vjerujemo da ju možete pokriti iznosom od maksimalno 40.000 eura, ako ste  naš klijent. Niste klijent RBA? Nema problema – i dalje možete računati na gotovinac, tada je maksimalni iznos kredita 10.000 eura.

Eto, sada znate sve oko gotovinca. Ili? Trebate li još informacija, slobodno ih pronađite ovdje. Ili dodatno provjerite što sve možete zatražiti ili ugovoriti online u našoj ePoslovnci.

Ako vam zatreba novac za vašu sretnu priču – zatražite ponudu RBA gotovinskih kredita. Čekajte malo, možda se pitate, koji je ono treći korak? Pa, početak vaše sretne priče… 

 

*Fiksna kamatna stopa

Za iznos kredita 8.000,00 EUR s rokom otplate 84 mjeseca, uz fiksnu kamatnu stopu 5,00% za klijente Banke mjesečni anuitet iznosi 113,07 EUR. Uz pretpostavku isplate kredita 1.6.2021. i plaćanja interkalarne kamate do 30.6.2021. ona iznosi 31,78 EUR. Kamata za razdoblje otplate kredita je 1.497,88 EUR te je ukupan iznos za plaćanje 9.751,66 EUR. Efektivna kamatna stopa je 5,92%. U ukupan iznos za plaćanje i EKS uključen je trošak osiguranja plaćanja kredita u visini 1,5% iznosa kredita i mjesečna naknada za vođenje računa u visini 9,00 HRK

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Uradi sam: viseće košare s pelargonijama
PROMO

Uradi sam: viseće košare s pelargonijama

Cvjetna rapsodija u visini očiju

Ana Radišić: Svaki gost u podcastu je ostavio neki trag, posebno Robin Sharma
PROMO

Ana Radišić: Svaki gost u podcastu je ostavio neki trag, posebno Robin Sharma

Ana Radišić s prvim danom ljeta slavi četvrti rođendan svog podcasta, a za suradnike i prijatelje organizira veliku zabavu u zagrebačkoj Laubi.
Za vrijeme prve utakmice Vatrenih Hrvatima su najveći hit bili pizza, led i... zvučnici?
PROMO

Za vrijeme prve utakmice Vatrenih Hrvatima su najveći hit bili pizza, led i... zvučnici?

Među najprodavanijim artiklima na Wolt platformi našli su se i burgeri, palačinke, gazirani sokovi te bluetooth zvučnici i slušalice