Obavijesti

Promo sadržaj

Vi ili netko vama blizak ima problem s ovisnošću? Kontaktirajte Info liniju

Vi ili netko vama blizak ima problem s ovisnošću? Kontaktirajte Info liniju
2

Ovisnost je stanje u kojem osoba ne može funkcionirati bez određene tvari (alkohol, nikotin, droga) ili određene aktivnosti (kockanje, igranje video igara, prekomjerna uporaba interneta)

Svaka osoba može u određenom životnom razdoblju biti pogođena nekim oblikom ovisnosti. Ovisnosti može biti izložena bilo zbog životnog stila, zbog osobnih, profesionalnih i društvenih poteškoća s kojima se suočava u životu. No, kako bi osoba koja se suočava s problemom ovisnosti radila na rješavanju tog problema, važno je da na vrijeme potraži stručnu pomoć i podršku! 

Ako vi ili netko vama blizak ima problem s ovisnošću, a ne znate kome se obratiti, kontaktirajte Info liniju za ovisnosti. Info linija je namijenjena pružanju informacija o tome kome se možete obratiti za savjet ili pomoć ako vi ili netko vama blizak ima problem s drogom, alkoholom, kockanjem, igranjem video igara ili prekomjernim provođenjem vremena na internetu.  

Info linija je dostupna radnim danom od 9 do 16 sati. Potrebne informacije možete dobiti pozivanjem besplatnog broja 0800 2000 70, upućivanjem poziva, SMS, WhatsApp ili Viber poruka* na broj 091 4683 070 ili e-mailom na ovisnosti@hzjz.hr

*Pozivi na broj mobilnog telefona, slanje SMS poruka i korištenje interneta za slanje WhatsApp i Viber poruka naplaćuju se sukladno cjeniku ugovorenog mobilnog operatera.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Automobil  zapravo koristimo jedan sat na dan, a mjesečno nas stoji barem 500 eura'
PROMO

'Automobil zapravo koristimo jedan sat na dan, a mjesečno nas stoji barem 500 eura'

Među onima koji se, između ostalog, zalažu za stvaranje naprednih rješenja u području održive mobilnosti je i slovenska tvrtka Avant Car

Otvorena Mia poliklinika u Rijeci
PROMO

Otvorena Mia poliklinika u Rijeci

Stručnost i iskustvo Pronatal grupacije dostupni pacijentima iz Hrvatske, Slovenije i Italije
Biraj limenku, opet i opet i opet!
PROMO

Biraj limenku, opet i opet i opet!

Svima draža ambalaža