Promo sadržaj

Komentari 0

Video: Brad Pitt i Sandra Bullock u ljetnom kino hitu  “Brzina metka”!

Video: Brad Pitt i Sandra Bullock u ljetnom kino hitu  “Brzina metka”!

Pretpremijerno već od srijede 3. kolovoza u domaća kina dolazi najnoviji filmski spektakl “Brzina metka” za kojeg su ulaznice već u prodaji!

Bubamare navodno donose sreću. Međutim, to izgleda nije slučaj za Ladybuga, nesretnog ubojicu kojeg utjelovljuje jedna od najvećih zvijezda Hollywooda Brad Pitt. 

Tijekom svojeg putovanja Ladybug komunicira s misterioznom ženom Mariom Beetle (Sandra Bullock) iz takozvane organizacije "Deer Creek International Business Solutions". Nakon niza nesretnih misija, ona uvodi Ladybuga u povratnički posao koji bi na prvu loptu trebao biti mačji kašalj. Međutim, krađa običnog kovčega pretvara se u očajnički pokušaj bijega iz brzog vlaka. Na tom putu Ladybug susreće se s osebujnim i opasnim likovima koje već poznaje od ranije, a za neke će tek saznati. Pogledajte novi trailer za film Brzina metka (Bullet train) i saznajte tko je Bijela Smrt zbog kojeg je Ladybug, odnosno, Brad Pitt spreman na sve ili ništa! 

  
Ovaj akcijski triler s daškom komedije svakako će biti pravo ljetno osvježenje u domaćim kinima. Redatelj David Leitch potvrdio je već svoj "zanat" radeći na hitovima Deadpool 2, John Wick i Hobbs & Shaw. Također, bio je Pittov dvojnik u kaskaderskim scenama u filmovima Gospodin i gospođa Smith, Troja, Oceanovih 11 te Špijunska igra. Sigurni smo da će ovaj dvojac nastaviti svoj uspješan niz te da ćemo uživati u nadolazećem akcijskom spektaklu. 

Ne propustite Brzinu metka pretpremijerno u kinima već od 3. kolovoza!