Obavijesti

Promo sadržaj

Video: Jasno je zašto je novi Hyundai Tucson toliko poseban

Video: Jasno je zašto je novi Hyundai Tucson toliko poseban
16

Novi Tucson ima sve što je potrebno da nastavi jednu od najuspješnijih SUV priča u Hrvatskoj. Posebnost koja ga razlikuje od brojnih konkurenata je nevjerojatno originalan dizajn

Novi Tucson ima sve što je potrebno da bi postao zvijezda. Četvrta generacija jednog od najpopularnijih SUV-ova u Hrvatskoj zaista je poseban auto. Originalan je i izuzetno atraktivan izvana, udoban, prostran i praktičan iznutra. Tucson je upravo stigao na hrvatsko tržište, a mi smo ga već vozili i uvjerili se u to da se radi o posebnom autu u kojeg će se mnogi zaljubiti i za kojim će se okretati glave. Zašto je tako poseban otkrijte u našem videu.  

Pokretanje videa...

Hyundai Tucson 02:18

Prednji dio nema klasična svjetla već svjetla i maska čine jednu cjelinu. Hyundai ovakvo rješenje, koje Tucson čini različitim od bilo kojeg drugog automobila na tržištu, naziva „parametrijskim skrivenim  svjetlima“. Tehnološki napredno, inteligentno i atraktivno rješenje koje daje poseban karakter ovom autu. I dok je izvana upadljiv i originalan, Tucson je u duši vrlo komforan, prostran i ekonomičan auto.

 Dugačak je 450 cm, što je 2 cm više od prethodnika. Širi je 1,5 centimetara, a viši pet milimetara. Unutrašnjost je iznimno prostrana. Putnici na stražnjim sjedalima mogu uživati u obilju prostora a osjetno je porastao i prtljažnik koji je među najprostranijima u klasi. Njegova zapremina ovisi o motorizaciji i iznosi od 546 do 620 litara. 

Dizajn unutrašnjosti je također je izrazito atraktivan. Digitalni instrumenti ispred vozača imaju dijagonalu 10,25 inča, isto kao i dodirni zaslon koji je vješto i elegantno integriran u središnju konzolu i ne viri iznad armatura. Ispod njega su komande novog trozonskog klima uređaja.

Tucson nudi i najopsežniji sigurnosni paket u klasi. Auto je opremljen  poboljšanim sustavom sa sedam zračnih jastuka, koji ima novi središnji bočni zračni jastuk u prednjem redu, značajku jedinstvenu za ovaj segment. 

Izbor motora i pogona je širok. Tucson nudi rješenje za sve, bilo da se radi o benzincima, dizelašima, efikasnim mild hybrid pogonima ili ekološkim hibridima.Osnovni motori su 1,6 litreni benzinac sa 150 KS i dizelski motor istog obujma koji razvija 115 KS. Mild hibrid benzinci imaju 150 i 180 KS, a mild hybrid dizelski pogon 136 KS.  Ekološki hibridni pogon ima čak 230 KS. Hyundai za Tucson nudi i pogon na sve kotače te automatski mjenjač s dvostrukom spojkom i sedam brzina. 

U vožnji je Tucson izuzetno udoban auto. Ovjes odlično reagira na lošijim podlogama, a zvučna izolacija je savršena. I pri dinamičnijoj vožnji Tucson pokazuje prave kvalitete zahvaljujući odličnom ovjesu i izravnom upravljaču.

Iako se svime ističe iznad konkurencije cijenom je Tucson i dalje među najpovoljnijim automobilima svoje klase. Odlično opremljeni osnovni benzinski model košta od 174.990 kuna, a dizelaš od 193.990 kuna. Kao posebna poslastica se doima hibrid. Ova štedljiva varijanata s čak 230 KS košta od vrlo prihvatljivih 229.990 kuna. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu