Obavijesti

Promo sadržaj

VIDEO: Transformacija osmijeha koja će vas oduševiti

VIDEO: Transformacija osmijeha koja će vas oduševiti
4

Već dugo se na posjet stomatologu ne odlučujemo samo u slučaju boli ili pojave karijesa. Danas je stomatologija duboko ušla u estetiku i beauty segment, pružajući korekcije koje na jednostavan način uljepšavaju osmijeh i izgled lica općenito

Razvojem tehnologije, unapređivanjem tehnika i pojavom sve boljih materijala do osmijeha “kao s plakata” puno je lakše doći. Zubne nadomjestke danas više ne možemo razlikovati od prirodnog zuba, oni po svim svojstvima odlično oponašaju izgled i funkciju zuba.

Razmak između zuba, oblik i položaj ili boja zuba, najčešći su razlozi nezadovoljstva izgledom osmijeha. Mnoge od nas će rješavanje ovih nepravilnosti asocirati na dugotrajnu terapiju nošenja aparatića ili na bolne i složene stomatološke zahvate.

Istina, za neka kompliciranija stanja preporuka će biti ispravljanje zubi primjerice ortodontskom terapijom. Iako, dentalna medicina je i u tom slučaju mislila na estetiku i ugodnost pa su danas iznimno popularni nevidljivi aparatići.

No, ovdje govorimo o onim manjim nesavršenostima, anomalijama na zubima koje se zahvaljujući modernoj stomatologiji mogu riješiti zadivljujuće lako i u svega par posjeta ordinaciji.

Ljuskice za zube definitivno su kraljice estetske stomatologije i danas čest odabir mnogih koji žele popraviti izgled svojih zuba i dobiti savršenu liniju osmijeha. Razvojem ljuskica, stomatologija je omogućila svima brz i lak dolazak do onog pravog filmskog osmijeha. Tanke poput ljuske jajeta, lijepe se i stapaju s površinom zuba te u tren oka transformiraju osmijeh i podižu ukupan izgled lica.

Keramičke ljuskice nisu kratkoročno rješenje, ako se o njima brinete kao i o prirodnim zubima i kontrolirate njihovo stanje redovito kod stomatologa, mogu trajati godinama. Iz Štimac centra dentalne medicine, poznatog zagrebačkog dentalnog centra, u čijim su ordinacijama već tisuće pacijenata uljepšali osmijehe ljuskicama, objašnjavaju kako su ljuskice trajni protetski nadomjestak, što u zdravstvenom smislu podrazumijeva otprilike deset godina, no uz pravilnu brigu bez problema mogu trajati i dulje.

Tretman pri kojem dobivate ljuskice na svoje prirodne zube smatra se i jednim od najnježnijih tretmana za zubno meso. Ljuskice se lijepe na prednju površinu zuba, a prethodno se zub samo minimalno izbrusi za razlku od nekih drugih stomatoloških tretmana koji više zadiru u zubne strukture, pojašnjava nam Elena Štimac Vukojević, dr.med.dent., spec. dentalne protetike.

Ljuskice su zaista vrhunac estetike u stomatologiji. Krasi ih iznimna čvrstoća, a vrhunska keramika im daje prirodan izgled. Njihov izgled se s godinama neće mijenjati, boja će ostati ista i reflektirati svijetlo jednako kao i prvoga dana. Zaista broj jedan izbor za sve koji žele prekrasan osmijeh.

Elena Štimac Vukojević, dr.med.dent., spec. dentalne protetike

Ljuskice na zube može dobiti svatko tko ima želju za ljepšim osmijehom. Ipak, neke uvjeti postoje kako bi bili kandidat za ljuskice. Postavljaju se samo na prirodne zube, oni moraju biti zdravi i ne smiju u većem postotku biti prekriveni plombama.

Možete li i vi ljuskicama proljepšati svoj osmijeh saznat ćete ako se ovdje prijavite na besplatan pregled u ordinaciji Štimac centra dentalne medicine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja
PROMO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja

Sportsko – obiteljskim druženjem za praznik rada Crvena Kalina i Favbet Foundation razveselili brojne Ukrajince

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin