Obavijesti

Promo sadržaj

Vidovnjakinja Sandra - dokazano najbolja!

Vidovnjakinja Sandra - dokazano najbolja!

Vidovnjakinja Sandra cijeli svoj radni vijek posvetila je pomaganju drugima. Svoje vidovnjačke sposobnosti upotrijebila je na desetke tisuća puta kako bi onima u nevolji pomogla u rješavanju ljubavnih, obiteljskih, financijskih ili poslovnih problema

Sandrina izoštrena intuicija te umijeće čitanja iz karata i iz graha Sandru čine iznimno uspješnom u njenom zaista nesvakidašnjem poslu! Zato je doslovno obožavaju njeni brojni klijenti koji obitavaju diljem čitavog svijeta - od Hrvatske, do Italije, Njemačke, pa i Kanade i Nigerije! U njene poštanske sandučiće, onaj elektronički, kao i onaj koji pripada Sandrinoj tvrtki, neprestano stižu zahvale, kao i razglednice i čestitke s fotografijama sretnih obitelji. A to nipošto nije slučajnost! Sandrin blagi i umirujući glas, njene tople smeđe oči i izobilje razumijevanja za nedaće maloga čovjeka čine je našom najboljom sugovornicom! Mnogi su se već osvjedočili i garantiraju da je Sandra uistinu najbolja! Ako vas more brojne brige i problemi, a trebate pomoć i koristan savjet - javite se Sandri, dokazano najboljoj vidovnjakinji! Ona će vam pomoći da pronađete pravi put, garantirano!

Sandra je znala sve!

Gđa Katica iz Zadra vodi svoju tvrtku, što podrazumijeva mnogo intenzivnog rada, kao i preuzimanja odgovornosti. Oduvijek živi u velikoj obiteljskoj kući te je često kod roditelja na ručku ili večeri. Bavi se sportom i zna da je dobrog zdravstvenog stanja jer redovno obavlja liječničke preglede. No, unatoč svemu, dogodilo joj se nešto neopisivo grozno prije godinu dana.

- Sjećam se da je tog dana moju majku posjetila susjeda. Ona ima dvije kćeri i kad god bi došla kod moje majke uvijek bi pitala za mene. Raspitivala se kako sam, radim li, kako mi ide posao i o mnogočemu, zapravo. Majka je uvijek rado pričala susjedi o meni jer je susjedu smatrala prijateljicom. A onda se moje zdravlje naglo pogoršalo. Počelo je s nesanicama, nemirom, počela sam mršavjeti po pet kilograma u tjedan dana. Zatim me mučilo neko grozomorno stezanje u prsima, pa mi se neprestano vrtjelo u glavi - prisjeća se Katica koja ni nakon brojnih pretraga i posjeta liječnicima nije mogla utvrditi što joj se to događa.

Počela je sumnjati da je žrtva nameta, unatoč tome što nikada nije vjerovala da crna magija uopće postoji.

- Otišla sam tri tjedna na bolovanje i provodila vrijeme s roditeljima koji su se užasno brinuli za mene i nisu od brige mogli spavati - govori Katica.

- Baš u tom periodu, dok sam kuhala ručak s majkom jedne subote, na vrata je pozvonila susjeda koja je bila očito iznenađena što me vidi. Pitala me bavim li se sportom, zaključila da sam premršava, da bi zatim krenula hvaliti svoje kćerke na sva usta - objašnjava Katica i dodaje - Odgovorila sam susjedi da ne treba voditi brigu o meni, našto je ona rekla da ja nikada neću biti sretna i da ću uvijek biti bolesna. Moja majka ju je tada istjerala iz kuće.

Već idućeg dana Katica je iza perilice rublja pronašla jaje i klupko kose zamotano u neki neobičan predmet.

- Majka je pala u nesvijest i nisam je mogla privesti svijesti, pa sam tako cijelu noć s njom provela na hitnoj pomoći. Idućeg jutra majka mi je objasnila da je htjela ući u moju sobu i da ju je onda snašla nesvjestica. Zato sam kasnije provjerila moju sobu i pronašla iza ormara, a zatim bacila, nešto poput mačjih pandži. Nisam to niti htjela reći majci, pogotovo što sam se, nakon dodira tih pandži, počela osjećati sve gore i gore. Sve dok i ja nisam završila u bolnici. Svi nalazi bili su u redu, a ja sam se osjećala kao da umirem - kaže Katica koja je Sandru otkrila dok je bila u bolnici, na webu 24sata. Odmah ju je nazvala.

- Čim sam počela pričati sa Sandrom moj nemir je nestao. Njen me glas u potpunosti opustio. Vezano za sve što mi je Sandra rekla, mogu reći da je bila, ne 100, već 200 posto u pravu! Kao da je živjela s nama u kući. Sve je znala! Poslušala sam Sandrine savjete i upute i očistili smo kuću od tog groznog nameta, a Sandra je napravila zaštite za mene i moju obitelj. Time nas je osnažila, pa nam sada više nitko ne može napraviti ništa slično. Beskrajno sam zahvalna Sandri jer me  vratila na „pravi put“  - ushićeno poručuje Katica koja je uskoro počela dobivati na težini, spavati kao beba. Njena majka je sretna jer je sve zlo koje ih je proganjalo nestalo! Zato Katica o Sandri misli samo najbolje i svima je najtoplije preporuča!  

Sandra je spasila mog muža od alkohola, beskrajno joj hvala!

Gđa Milena živi sa suprugom i dvoje djece u Rijeci. Njen suprug Ante oduvijek je bio divna osoba, brinuo se za djecu. Oboje su marljivo radili na obiteljskoj farmi, a djeca su pomagala.

- Sve je bilo u redu dok na farmu nije došla raditi jedna žena s jako lošim namjerama. Uskoro je Ante počeo malo po malo, a svakim danom sve više i više piti. Postao je agresivan, vrijeđao me, ponižavao. Ta žena ga je toliko oslijepila da sam ih svugdje počela viđati zajedno - s užasom se prisjeća Milena koja je toj ženi dala otkaz.

- Posvađali smo se zbog toga, kao i zbog njegovog problema s alkoholom i ponašanjem. Odbio se liječiti i ja nisam znala što da radim. Nisam ga mogla ostaviti nakon 30 godina, ali nisam ni mogla tako dalje - kaže Milena koja je tražila rješenje i pronašla ga! Njena prijateljica dala joj je Sandrin broj jer je i njoj samoj Sandra pomogla u sličnoj situaciji. Ipak, Milena tjedan dana nikako nije mogla odlučiti da nazove Sandru, no kad ju je nazvala imala je što čuti.

- Sandrin glas na mene je djelovao jako umirujuće, a razgovor me osnažio i ohrabrio! Odlučila sam pomoći cijeloj svojoj obitelji i krenula u proces terapija i uputa koje mi je Sandra davala - tvrdi Milena koja je već nakon dva tjedna primijetila da Ante više ne pije i da je ponovno veseo i pričljiv! Baš kao njen „stari“ Ante!

- Teško mi je opisati tu pozitivnu promjenu, ali Ante i ja kao da smo opet na početku braka! Zahvaljujući Sandri počeo mi je davati puno više ljubavi, poklanjati mi pažnju i iskazivati poštivanje. To je moj pravi suprug! Hvala ti Sandra, najbolja si!

I vi možete kontaktirati Sandru na ove brojeve:
060/485 486, 2,33 kn
fix; 3,58kn mob
+385958614739 od
ponedjeljka do petka od 9 h do 20 h i subota od 9h do 14 h
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!