Obavijesti

Promo sadržaj

Vidovnjakinja Sandra je zbilja najbolja!

Vidovnjakinja Sandra je zbilja najbolja!
1

Zahvaljujući svom nesvakidašnjem Daru vidovnjakinja Sandra može nam ispričati sve detalje iz naše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!

Oslanjajući se i na istančanu intuiciju te umijeće čitanja čak tri vrste karata i graha, ova uvijek nasmiješena i vedra Zagrepčanka pruža nam odlične savjete o kojima možemo samo sanjati! Sandra je dosad pomogla tisućama ljudi s ljubavnim, obiteljskim, poslovnim ili zdravstvenim nedaćama. Sandrini zadovoljni klijenti njen sandučić zato obasipaju pismima zahvale, razglednicama i fotografijama koje dokazuju da su nakon razgovora ili susreta s njom ostvarili napredak na svakom životnom području! Sandrina požrtvovnost, iskrenost i otvorenost čine je savršenim sugovornikom i savjetnikom, a srdačan pristup dobrim prijateljem. Sve što ona čini - za vaše je dobro. Javite se!

Sandra je zauvijek promijenila moj život

- Kada sam prvi put posjetila Sandru bilo mi je toliko teško da sam u njen ured ušla plačući - prisjeća se Jadranka koju je godinama morio kroničan osjećaj umora i potištenosti.

- Dugo smo razgovarale te je Sandra pogledala što mi govore tarot karte i dala mi tretman bioenergijom. Po odlasku od nje osjetila sam se mnogo bolje, baš kao da mi je sav teret spao s ramena - govori Jadranka koja je nakon nekoliko razgovora sa Sandrom i tri tretmana bioenergijom osjetila znatno poboljšanje.

- Nestale su brige s kojima sam živjela godinama! Sada više nemam želju prespavati sve što mi se sprema. Umjesto da se žalim suprugu, razgovaram sa Sandrom. Njen mio glas uvijek mi pruža toliko potrebnu utjehu, a sada smo već i prijateljice! Smatram da je ona vrlo pozitivna osoba koja je uvijek spremna pomoći ljudima u nevolji i znam kome se obratiti budem li u životu ponovno imala problema - ističe Jadranka i poručuje - Sandra je zauvijek promijenila moj život! Javite joj se i vidjet ćete da je ona zbilja najbolja!

Naš brak bio je izvan kontrole, no Sandra je oživjela našu ljubav i sada smo ponovno sretni!

- Sa suprugom Matijom živim preko 20 godina. Oduvijek smo se odlično slagali, da bi prije nekoliko godina sve krenulo po zlu - započinje svoju priču gđa Milica iz njemačkog grada Ulma.

- Jednostavno smo se počeli svađati oko svega, i to svakoga dana. Matija je bio neprestano napet i svadljiv. Šetao bi po kući kao zombi. Ja bih došla kući s posla, skuhala bih ručak i pobjegla kod prijateljice ili gdjegod, samo da izbjegnem nove scene. Sve mu je smetalo, a mene je srce boljelo od tuge - ispovijeda se Milica.

- Sinovi su me stalno pitali što se događa. Ja sam pokušavala sve svaliti na financijske probleme, iako sam znala da oni razumiju da to nije tako - prisjeća se Milica koja je prije godinu dana shvatila da njen brak izmiče kontroli.

- Matija je počeo naglo gubiti na težini, oči su mu neprestano bile crvene i loše se osjećao. Prema meni je i dalje bio strašno zajedljiv. Bilo mi je užasno teško i imala sam toliku potrebu nekome sve ispričati - priča Milica koja se za pomoć obratila najboljoj prijateljici Ani.

- Ana nije mogla vjerovati onome što je čula od mene. Znala je mojeg Matiju koliko i mene, znala je za sve naše dobre dane i godine provedene u ljubavi i srce joj se slomilo kada je čula da se svađamo. Dok smo pričale, primijetila sam na Aninom stolu brojne časopise i novine koje je donijela na povratku s godišnjeg odmora. Uzela sam 24 sata - Cafe 24 i sasvim slučajno otvorila časopis upravo na stranicu o vidovnjakinji Sandri - govori Milica pred kojom se našao jedan vrlo upečatljiv članak o obitelji koju je Sandra spasila.

- Ana je pomislila isto što i ja i već sljedećeg trenutka bila sam na telefonu sa Sandrom. Dala sam Sandri samo datum rođenja, a ona mi je rekla i da imam dva sina, kao i velike probleme sa suprugom. Sandra je točno znala da su naši problemi počeli prije otprilike četiri godine, da se vrtim u začaranom krugu, da djeca gledaju našu patnju i da se osjećam kao da sam izgubljena i kao da mi nitko ne može pomoći - kaže Milica koja je suočena s bolnom istinom počela plakati.

- Sandra kao da je bila kod mene u kući, kao da je bila pored mene dok sam Ani pričala o čemu se radi. Nevjerojatan je Sandrin vidovnjački dar! Zato sam odlučila da Sandru moram i osobno posjetiti - tvrdi Milica i dodaje - Sandra mi je rekla ono što sam i sama godinama slutila, ali nisam htjela niti vidjeti, ni znati. Rekla mi je da me suprugova obitelj nikada nije prihvatila i da baš zato nikada nisu ni dolazili na rođendane naših sinova, niti su ih pozivali kod sebe. Iako mi je bilo teško što me cijela obitelj mojeg supruga ne voli, Sandra je pomogla očistiti negativnu energiju i okružila je mene i moju obitelj svjetlošću i pozitivnom energijom! Moj suprug se kroz nekoliko mjeseci u potpunosti oporavio, vratio se na svoju uobičajenu težinu, svakodnevno vježba, a što je najvažnije više nije zloban prema meni! Dapače, već više od godinu dana s posla se vraća s buketom cvijeća i neprestano mi govori da me voli! Sandra nam je pomogla i oživjela je našu ljubav koja je gotovo iščezla pred nasrtajem zla! Beskonačno te volim Sandra, hvala ti!

I vi možete kontaktirati Sandru na ove brojeve:

060/485 486, 2,33 kn
fix; 3,58kn mob
+385958614739 od
ponedjeljka do petka od 9 h do 20 h
i subota od 9h do 14 h
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu