Obavijesti

Promo sadržaj

Vidovnjakinja Sandra - jedina koja doista zna pomoći!

Vidovnjakinja Sandra - jedina koja doista zna pomoći!

Vidovnjakinja Sandra dosad je pomogla tisućama i tisućama ljudi koji su mislili da im nema spasa.

Bilo da su ih morili zdravstveni, obiteljski, ljubavni, poslovni ili financijski problemi, Sandra bi za njih pronašla samo najbolje rješenje! Sandrin prodoran pogled na neki način i sam razotkriva - Sandra ima dar vidovitosti i istančane intuicije koji joj omogućuju poniranje u samu srž naših nevolja! Uz sposobnost čitanja karata i graha, Sandra vidi i one najfinije detalje iz naše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti te nas usmjerava na izlaz iz naših problema i pravi put! Nazovite Sandru i vi i uvjerite se i sami - Sandra je doista najbolja vidovnjakinja!

Sandra nas je spasila „na daljinu“

Gđa Martina iz Zadra je sa suprugom Ivanom prije nekoliko godina prošla pravi pakao. Kada je Ivan, koji je prebolio rak pluća, počeo iz dana u dan osjećati gušenje u prsima, oboje su se preplašili da se strašna bolest vratila. Noćima je jedva disao, pa ga je mučila i nesanica.

- Obišli smo sve liječnike i srećom, nalazi su bili dobri. Međutim, Ivanovi simptomi nisu nestajali te smo i dalje tragali za rješenjem njegovih problema - prisjeća se Martina.

- Prilikom povratka kući od našeg posljednjeg posjeta liječniku primijetila sam tri, četiri kapi krvi ispred naših ulaznih vrata. Prvo sam pomislila da se naš mačak dočepao kakvog miša ili ptice i obrisala sam tu krv. No, kapljice sam na istome mjestu pronašla i tijekom narednih pet dana - kaže Martina koja je i sama počela patiti od simptoma poput Ivanovih. Shvatila je da se u njenom i suprugovom životu događaju zbilja neobične stvari. Odlučila je potražiti pomoć te je nazvala dvije osobe. Martinina su nastojanja konačno urodila plodom kada je nazvala vidovnjakinju Sandru koju joj je preporučila prijateljica.

- Nevjerojatno, kao rukom odneseni nestali su svi Ivanovi i moji simptomi nakon mojeg razgovora sa Sandrom! Ivan i ja smo jedne večeri legli u krevet, udahnuli i izdahom osjetili iznimno olakšanje! Neizmjerno smo zahvalni Sandri jer sada možemo mirno spavati i disati! Sandra nas je spasila „na daljinu“ i preporučamo je svakome - ističe Martina.

Sandra je zaštitila mojeg sina i naš obiteljski posao od crne magije

Gđa Iris je oduvijek sretno živjela sa svojom obitelji u nizozemskom gradu Rotterdamu. Sin i kćer već su bili tinejdžeri kada su ona i suprug odlučili dati otkaz u državnoj službi i pokrenuti vlastiti restoran. Podigli su kredit i krenuli raditi „punom parom“. Njihov trud uskoro se isplatio, pa se mjesto u restoranu moralo rezervirati i dva mjeseca unaprijed.

- Sve je bilo sjajno dok se moj 17-godišnji sin Matija jednoga dana nije srušio u nesvijest iz čista mira. Zatim su ga nastavile mučiti snažne glavobolje. Odlazili smo k liječnicima, no nalazi su uvijek bili u redu. Nitko od liječnika nije mogao otkriti uzrok glavobolja, a sve što su nam propisali su bili lijekovi protiv boli - prisjeća se teška srca Iris. No, to nije bio kraj problemima obitelji gđe Iris. Odjednom je i restoran počeo loše poslovati.

- Ni suprug ni ja nismo znali što učiniti. Bila sam i u crkvi, razgovarala sa svećenicima, molila se Bogu za pomoć, ali rješenje se nije naziralo - govori Iris koja je jednoga dana odlučila napraviti čistku u svojoj arhivi starih časopisa.  I dok je bacala časopise u kantu papir, uočila je priču o gđi Sandri u jednom Astro magazinu.

- Priča me odmah privukla, a sada znam i zašto! Sandri sam dala samo datum rođenja, a ona je meni do posljednjeg detalja opisala u kakvoj se situaciji nalazimo, kao i jednu osobu koja se poslužila crnom magijom jer nam je bila zavidna. Ispostavilo se da se radi o jednoj od mojih najboljih prijateljica - tvrdi Iris i dodaje - Sandra mi je točno objasnila što trebam činiti te sam pozvala prijateljicu na ručak tri puta, što je ona svakoga puta odbila. Od kad smo poslušali Sandrine upute, moja obitelj nema više nikakvih problema - i sin i posao su super, sve je odlično! Zauvijek ćemo biti zahvalni Sandri!

Zahvaljujući Sandri, danas sam ponovno sretna majka

Gđa Marija iz Zagreba prvi se put obratila Sandri za pomoć kada je njen mlađi sin Ivan počeo prekomjerno piti.

- Ivan je tada imao 19, a stariji sin Luka 21 godinu. Ivan je bio nepodnošljiv, svađao se s Lukom, radio je scene. Nisam znala što da činim i zatražila sam Sandrinu pomoć - priča nam Marija koja je danas ponovno ponosna majka i nastavlja - Sandra nam je puno pomogla i mislim da ne treba previše ulaziti u detalje, već je dovoljno reći da su i Ivan i Luka odlično, da oboje rade, da nitko ne pije i nitko s nikime i ničime nema problema! Sada bih Ivana poželjela kao sina svakoj majci! Hvala ti Sandra!

I vi možete kontaktirati Sandru na ove brojeve:
FIKSNA LINIJA: 2,33 kn EUR 0,31 CENT
060/485 486
MOBILNA LINIJA: 3,58 kn EUR 0,48 CENT
+385958614739
od ponedjeljka do petka od 9 h do 20 h i subota od 9h do 14 h
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana