Obavijesti

Promo sadržaj

Vidovnjakinja Sandra: Rođena da bi činila dobro

Vidovnjakinja Sandra: Rođena da bi činila dobro

Vidovnjakinja Sandra već više od dvadeset godina pomaže onima koje muče obiteljski, poslovni, zdravstveni, financijski ili ljubavni problemi. Sandrini mnogobrojni klijenti za nju ne štede riječi hvale!

Tako smo dosad o Sandri saznali da je „najbolja“ od majki, muževa, djece i baka, kako iz Hrvatske, tako i inozemstva. Brojna pisma zahvale gotovo svakodnevno stižu na adresu naše simpatične vidovnjakinje koja nam s posebnim ponosom pokazuje fotografije i poruke zahvale.

- Vidite, upravo su ova pisma dokaz da se isplati boriti se protiv zla i da zajedničkim snagama možemo pronaći izlaz na pravi put - objašnjava nam Sandra koja sve u nevolji upućuje da ne čekaju jer problem s kojim se ne hvatamo ukoštac, već ga nastojimo ostaviti po strani, u nadi da će sam od sebe nestati, često samo postane još i veći. Naime, crnu magiju ne treba shvatiti olako jer ona može uništiti ne samo pojedinca, već i cijelu obitelj, pa i naredne generacije. Svojom snažnom pozitivnom energijom, nevjerojatnim vidovnjačkim Darom i istančanom intuicijom Sandra nam pomaže riješiti upravo ovakve probleme, a sve što čini, za naš je boljitak! Čitanje karata i graha Sandri omogućavaju još detaljniji i dublji uvid u sudbinu onih koji joj se obrate za pomoć. A takvih je mnogo, što i ne čudi jer Sandra naprosto zrači pozitivnom energijom, dok je njen ugodan glas, strpljenje i razumijevanje kojeg ima za nas u onim najtežim trenucima čine našim najboljim savjetnikom! Ne čekajte, sigurno iskoračite prema sreći - nazovite vidovnjakinju Sandru jer ona je uvijek na vašoj strani!

Sandra je moju obitelj izvukla iz ponora zla!

Gđa Lidija iz Münchena oduvijek je živjela skladnim obiteljskim životom. Sreća koju su Lidiji pružali njen suprug, sin i kćer bila je neopisiva. Zauzvrat, ona je bila nevjerojatno požrtvovna majka i supruga, poslovna žena i domaćica koja je s lakoćom obavljala mnogobrojne svakodnevne zadatke.

- Dan nakon što je moj sin Silvio napunio 19 godina sve je krenulo nizbrdo. Silvio je do tog dana bio savršeno zdrav, a onda su mu se iznenada počele tresti ruke. Budući da je trenirao košarku, pomislili smo da se možda radi o kakvoj sportskoj ozlijedi te smo Silvija odmah odveli liječniku na pregled - prisjeća se gđa Lidija suznih očiju.

- Prvi specijalist utvrdio je da se ne radi o fizičkoj ozlijedi, no budući da je Silvio prema njemu bio strašno neugodan te mu je izdijelio mnogobrojne uvrede, liječnik nas je uputio psihijatru. Ovo me srhvalo jer moj Silvio ranije baš nikada nije bio nervozan i napet ni kod kuće. Bilo mi je potpuno nezamislivo da može biti agresivan prema nepoznatim ljudima, i to onima koji mu žele pomoći - priča Lidija koja u manje od tjedan dana gotovo da i nije više mogla prepoznati svog sina.

- Silvio je postao strašno povučen. U rijetkim prilikama kada bi nam nešto i govorio, derao bi se iz sveg glasa. Vrag je odnio šalu i odveli smo ga psihijatru koji je prvo razgovarao s njim, pa i sa svima nama. Bilo mi je najteže kada me psihijatar pitao imamo li kod kuće problema s nasiljem u obitelji jer je to bilo tako daleko od istine - govori nam Lidija drhtavim glasom. I njoj se, kao što bi se i svakoj majci, srce slomilo kada je saznala da osim teških lijekova nema drugog rješenja za njenog sina. No, lijekovi nisu bitno pomagali. Silvio je s vremenom bio sve povučeniji, a psihijatar je propisivao sve više i više lijekova.

- Prije dvije godine sam s obitelji otišla na godišnji odmor u Hrvatsku u nadi da će sunce i more pomoći Silvijev oporavak. Mene je i prije puta stalno boljela glava, ali sam mislila da sam jednostavno iscrpljena. No, iznenada su mi i ruke počele drhtati na taj grozan način, baš kao i Sliviju. Kćer mi se neprestano žalila na umor. Već sam mislila da ću poludjeti kada sam kupila 24 sata - Cafe 24 da si na neki način odvučem pozornost od noćne more koju smo proživljavali - tvrdi Lidija koja je listajući ovaj časopis naišla na priču o vidovnjakinji Sandri.

- Znala sam da nemam što izgubiti, pa sam nazvala Sandru koja je u samo nekoliko minuta razgovora meni do posljednjeg detalja opisala što nam se događalo zadnjih nekoliko godina. Osjetila sam da je odmah moram posjetiti, a danas znam da je to bila najbolja odluka koju sam mogla donijeti - ističe Lidija i dodaje - Sandra je imala toliko razumijevanja za našu situaciju. Odmah je vidjela da je netko iz naše šire obitelji napravio nama blokade koje su nam onemogućavale bilo kakav napredak. Objasnila mi je da je Silvio bio najviše pogođen negativnom energijom koja se od njega zapravo širila prema svima nama koji smo njegovi najbliži. Što je najvažnije, Sandra je uklonila te blokade i ubrzo nakon što smo došli kući, svima nam je bilo mnogo bolje. Kćer i ja oporavile smo kroz dva, tri dana, a Silvio se već u tako kratkom periodu počeo ponašati kao nekada! Kroz nekoliko mjeseci psihijatar je utvrdio da moj sin sada može uzimati samo jednu od sedam tableta koje je ranije uzimao! Sva Silvijeva nervoza, napetost i povučenost ubrzano nestaju kao rukom odnesene! Za sve ovo dobro mogu zahvaliti samo Sandri koja nam je pomogla da se sreća i radost vrate u naše živote. Sandru svakome preporučam jer ona zna kako pokrenuti stvari u pozitivnom smjeru! Hvala ti Sandra!

Sandrina pozitivna energija ozdravljuje

Gospođa Selma iz Poreča već je pri prvom kontaktu s gospođom Sandrom osjetila veliko smirenje.

- Svojim je mudrim riječima i snažnom pozitivnom energijom ona meni podarila nadu za rješenje svih mojih problema. Trenutno se oporavljam od bolesti, a znam da me Sandrina pozitivna energija može u potpunosti ozdraviti te ću je posjećivati do potpunog izlječenja. Ona je predivna žena koja je uvijek spremna pomoći - poručuje Selma.

I vi možete kontaktirati Sandru na ove brojeve:
060/485 486, 2,33 kn
fix; 3,58kn mob
+385958614739 od
ponedjeljka do petka od 9 h do 20 h
i subota od 9h do 14 h

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve