Obavijesti

Promo sadržaj

Vidovnjakinja Sandra vodi nas ka sretnoj budućnosti!

Vidovnjakinja Sandra vodi nas ka sretnoj budućnosti!

Klijenti o vidovnjakinji Sandri imaju samo riječi hvale, što i ne čudi jer su se i osobno uvjerili u to da je Sandra uistinu najbolja!

Naša vidovnjakinja odmalena ima nevjerojatan Dar, pa je mnoge oduševilo to što Sandra vidi i detalje iz njihove vlastite prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Brojne gospođe nahvalile su nam Sandrino umijeće čitanja karata i graha, pa kažu da je njen broj uvijek imaju negdje pri ruci jer, nikada se ne zna, nekome bi mogla zatrebati baš Sandrina pomoć. Sandru rado preporučaju svima, a kažu da je ona prava majstorica, bilo da je riječ o problemima na poslu, u braku, obitelji, sa zdravljem ili oko novca. Sandrin telefon zato zvoni jako često, a razglednice iz svih dijelova svijeta u Sandrin sandučić stižu već godinama gotovo svakodnevno. U više od 25 godina karijere Sandra je svojom ljubaznošću i savjetima pomogla mnogima, a svojom snažnom i usredotočenom pozitivnom energijom ponovno je vratila sreću i radost u mnoge živote. Ako vam se čini da su vaši problemi nerješivi i da vas vuku na dno, javite se Sandri i saznajte kako da ponovno budete sretni!

Sandra nas je spasila od uroka

- Moj unučić, Mario, napunio je tri godine kada su odjednom počeli njegovi zdravstveni problemi. Do jučer potpuno zdrav dječačić, dobio je plikove po čitavom tijelu, a često je imao i napade gušenja – sjeća se gđa Slavica iz Zagreba. Njena obitelj primijetila je da se simptomi maloga Marija pogoršavaju za vrijeme punog mjeseca. Tada je Mario znao vrištati: 'Ne, nemojte me uzeti!', lupati svojim ručicama i plakati kao da se nekoga strašno boji.

- Iz dana u dan Mario je bio sve mršaviji, a moja kćer i Mariova majka, Anelija, zapala je u depresiju. Da sve bude gore, i Anelija je imala iste simptome, a primijetila sam da se plikovi i gušenje javljaju i kod mene kada duže vrijeme boravim u Mariovoj blizini - priča Slavica.

Zabrinuta za svog sina, Anelija je Marija odvela na liječničke pretrage u privatnu polikliniku. Liječnici su ustvrdili da je s njegovim zdravljem sve u redu, a Anelijinu nesvjesticu, kao i naglo gubljenje težine, okarakterizirali su kao posljedicu stresa.

- Jedna gošća mog restorana slučajno je na stolu ostavila 24 sata - Cafe 24. Nervozna i napeta uzela sam časopis u ruke te sam je listala očekujući da će se Anelija iz poliklinike vratiti s jako lošim vijestima. Pročitala sam i priču o jednoj gospođi kojoj je pomogla vidovnjakinja Sandra – prisjeća se Slavica.

Razočarana time što liječnici nisu ništa poduzeli, Slavica je odlučila rješavanje problema preuzeti u svoje ruke.

- Shvatila sam da se nemam više kome obratiti. Istu večer nazvala sam Sandru i dogovorila susret s njom – kaže Slavica i dodaje – Sada znam da sam napravila pravu stvar! Sandru sam osobno posjetila, a ona je već intuitivno osjetila zbog čega sam došla. Rekla mi je: 'Dječačić ima velikih zdravstvenih problema, a životna snaga polako napušta njegovu majku. Kako Vam se kćer zove? Je li prvo slovo A?' Ovim je riječima Sandra osvojila povjerenje gđe Slavice koja se iznenadila kada joj je Sandra, gledajući u karte, do najsitnijih detalja, ispričala sve o njoj i njenoj obitelji.

- Sandra je znala je da sam se od razvoda posvetila odgajanju svojih kćeri, kao i da sam dugi niz godina naporno radila kako bih otvorila restoran. Sandra je odmah opisala osobu koja je na nas bacila urok, a što je najvažnije zaštitila nas je od daljnjeg utjecaja crne magije. Zahvaljujući Sandri sada smo ponovno svi zdravi! Sretni smo što joj svake godine možemo poslati fotografije s Marijevog rođendana – ističe Slavica koja je danas Sandrina dobra prijateljica.

Sandra je vratila moju obiteljsku idilu

Život gđe Karmen iz Münchena bio je poput bajke. Ona i suprug Filip obožavali su jedno drugo više nego išta na svijetu. Radili su kao pedijatri u istoj bolnici i imali uspješne karijere. Njihove kćerkice ,Ana i Jelena, stasale su u inteligentne mlade djevojke. Pred čitavom obitelji smiješila se samo lijepa budućnost.

- Nisam ni sanjala da bi se ovako nešto moglo dogoditi, ali moj jedini Filip je prije dvije godine iznenada pokupio svoje stvari i otišao bez riječi. Kada bih ga srela na poslu, on bi se pravio da me ne vidi - povjerava se gđa Karmen suznih očiju.

- Od kolegica sam saznala da je odselio u nekakav stan i da tamo živi sam. Bez obzira na to što mi nitko nije spomenuo neku drugu ženu, pala sam u depresiju - tvrdi Karmen koja je istodobno proživljavala pravi pakao. Naime, nakon Filipova odlaska noću bi je često budili zvukovi koračanja po stanu i lupkanja po krevetu. Kada se mirisna svijeća izvrnula sama od sebe i zapalila stol, Karmen je počela živjeti u strahu za sebe i svoje kćeri.

- Pojave u stanu su s vremenom postajale sve strašnije. Predmeti su se znali premještati sami od sebe, a Ana, Jelena i ja bi povremeno pronalazile neke neobične figurice koje niti jedna od nas nije donijela u stan - prisjeća se Karmen. Karmen je od prijateljice saznala za vidovnjakinju Sandru. Ipak, Sandri se javila tek mjesec dana kasnije.

- Moje djevojke, inače sportašice odličnog zdravlja, počele su se često žaliti na glavobolje i nesanice. No, kada su mi krenule govoriti o stezanju u prsima, znala sam da više ne smijem otezati i da moram nazvati Sandru - tvrdi Karmen.

- Sandri sam dala samo naše datume rođenja, a ona mi je do posljednjeg detalja prepričala što se događalo mojoj obitelji. Odmah mi je bilo lakše jer sam osjećala da nas Sandra razumije - tvrdi Karmen ističući - Nakon dva mjeseca terapije uklonili smo crnu magiju, cure su ozdravile, a Filip se vratio plačući i moleći za oprost! Vrlo brzo se sve kod nas vratilo „u normalu“ i zato volim Sandru koju toplo preporučam baš svima!

I vi možete kontaktirati Sandru na ove brojeve:

060/485 486, 2,33 kn
fix; 3,58kn mob
+385958614739 od
ponedjeljka do petka od 9 h do 20 h
i subota od 9h do 14 h
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.