Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Virgin Galactic je krenuo ka zvijezdama, a od sada možete trgovati cijenom dionica ove tvrtke i iz Hrvatske!

Virgin Galactic je krenuo ka zvijezdama, a od sada možete trgovati cijenom dionica ove tvrtke i iz Hrvatske!
3

Ovo je uzbudljiv mjesec za Virgin Galactic, jer su dionice ponovno u porastu i zaintrigirale su maštu investitora. Cijena dionica tvrtke porasla je za 44% u posljednjem mjesecu, a ove godine za 90%

Fortrade, za sve koji su zainteresirani naučiti kako trgovati cijenom dionica Virgin Galactica (takozvani financijski ugovor za razliku, engl. CFD) ili jednostavno žele proširiti svoje znanje, pripremio je besplatni vodič “Kako trgovati cijenom dionica Virgin Galactica“. Vodič je prilagođen svim razinama znanja i možete ga preuzeti preko linka ispod.

Besplatni vodič “Kako trgovati cijenom dionica Virgin Galactica” preuzmite ovdje.

U svijesti mnogih trgovaca, dionice Virgina postale su sinonim za novu svemirsku utrku između milijardera Sir Richard Bransona i Jeffa Bezosa. Branson je osnivač Virgin Galactica, a Bezos je osnovao konkurentsku tvrtku Blue Origin. Obje tvrtke se bore da postanu prva tvrtka koja će klijente poslati u orbitu što će označiti početak masovnijih svemirskih putovanja.

Blue Origin je najavio da će Bezos i njegov brat putovati u svemir 20. srpnja.  Virgin je 1. srpnja odgovorio najavljujući da planiraju poslati Bransona u svemir 9 dana ranije, 11. srpnja.

Besplatni vodič “Kako trgovati cijenom dionica Virgin Galactica” preuzmite ovdje.

5. lipnja Virgin je dobio odobrenje od FAA, sigurnosnog regulatora za slanje putnika u svemir. Virgin je prva i jedina tvrtka koja je do sada dobila radnu dozvolu, što uzrokuje ogroman optimizam među investitorima. Dionice Virgin Galactica porasle su tada za 40%.

Virgin je već rezervirao karte za više od 600 ljudi koji žele putovati u orbitu, a cijene počinju od oko 250.000 dolara za povratnu kartu. Ovaj mjesec obećava da će biti ključan za tvrtku dok svijet gleda u nebo kako bi vidio tko će pobijediti u svemirskoj utrci.

Besplatni vodič “Kako trgovati cijenom dionica Virgin Galactica” preuzmite ovdje.

Izvori: Reuters, CNBC, Marketwatch

CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 73% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca. Budite svjesni: možete izgubiti sve, no ne više od salda na računu za trgovanje. Ti proizvodi možda nisu prikladni za sve klijente, stoga svakako morate biti sigurni da razumijete rizike i potražiti neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu ili zahtjev za transakcijom u bilo kojem financijskom instrumentu. Fortrade odbacuje svaku odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih informacija, kao niza bilo kakve posljedice koje nastanu kao posljedica uporabe ovih informacija. Ne daju se bilo kakva jamstva točnosti ili potpunosti tih informacija te, stoga, svaka osoba koja djeluje na temelju tih informacija, čini to u potpunosti na vlastiti rizik. Informacije na ovom web-mjestu nisu namijenjene za stanovnike Sjedinjenih Država, Belgije ili Francuske i nisu zamišljene da budu distribuirane ili korištene od strane bilo koje osobe, u bilo kojoj državi ili jurisdikciji u kojima bi takva distribucija ili upotreba bila u suprotnosti s lokalnim zakonima ili regulativom.