Obavijesti

Promo sadržaj

Više od 70 izvođača priredilo Sonus festival za pamćenje!

Više od 70 izvođača priredilo Sonus festival za pamćenje!
9

Završilo spektakularno 9. izdanje festivala nakon 2 god pauze!

Posjetitelji su još po dojmom 9.izdanja Sonus festivala koji je završio 25.kolovoza. Više od 12 tisuća posjetitelja iz čak 84 zemlje svijeta plesalo je na ovom svjetski poznatom festivalu koji je ove godine trajao od 21 do 25. kolovoza u klubovima Noa Beach Club, Papaya club, Aquarius Zrće klub i Kalypso klubu.  

Iako je većina posjetitelja došla na Pag zbog festivala iz Njemačke, Italije, Francuske, Velike Britanije, Nizozemske, sve je veći broj gostiju iz Australije, SADa, ali i dalekih destinacija kao što u Panama, Ujedinjeni Emirati, Brazil, Južna Koreja, Tajland, Egipat, Japan i ostali koji su svrstali Sonus festival na svoju party mapu.  

Osim zadovoljnih organizatora, u Gradu Novalji se za vrijeme Sonusa tražio apartman više i ugostiteljski objekti su bili puni. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tijekom 5 dana i 5 noći, Sonus je ugostio više od 70 izvođača od kojih je većinu činila sama krema svjetske scene elektroničke glazbe kao što su najveća legenda Carl Cox, Sven Väth, Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, Black Coffee, Boris Brejcha, Joseph Capriati, Pan-Pot, Loco Dice, Seth Troxler, Amelie Lens, Anfisa Letyago, Dax J, Adriatique, 999999999, kao i imena regionalne i domaće scene koja organizatori Sonusa posebno podržavaju – Petar Dundov, Marko Nastić, DJ Jock, Dejan Milićević, , Felver, Ani., Aney F., Bronski, Marin Biočić , Mate Čeko, Pips, Glia, M.I.L.E., Mimi, Mony, Tomo in der Mühlen, Urban Pfeifer I Mariano Mateljan. Iako su neki zbog bolesti morali otkazati nastup, program je tekao u savršenom redu i rasporedu. 

9
| Foto: Filip Kozina

Sonus festival je svojim impozantnim programom, posebnom atmosferom i atraktivnom lokacijom, 3 godine zaredom, prema izboru publike osvojio nagradu Ambasador za najbolji hrvatski festival elektroničke glazbe, ali i 3 godine zaredom bio uvršten u najbolji festival elektroničke glazbe u svijetu za mjesec kolovoz, prema časopisu Resident Advisor.  

Za više informacija, pratite Sonus festival i ostale događaje organizatora We Love Sound na regionalnim kanalima društvenih mreža. 

Facebook

Instagram

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj