Obavijesti

Promo sadržaj

Više od 8 godina kod njih dolaze pacijenti iz cijele Europe

Više od 8 godina kod njih dolaze pacijenti iz cijele Europe
4

Dok su zajedno studirali na stomatološkom fakultetu u Zagrebu nisu mogli ni zamisliti da će jednog dana njihov rad i klinika Dentum biti prepoznati i izvan granica lijepe naše.

Dr. Andrej Božić i dr. Petar Bago prije 8 godina osnovali su stomatološku kliniku Dentum s jasnim ciljem: ponuditi najvišu kvalitetu rada i materijala na svjetskoj razini uz savršeno imitiranje prirode.

To su i učinili: Dentum danas preporučuju vodeći svjetski proizvođači dentalnih implantata Nobel Biocare i Straumann.

Kroz svoj rad uložili su puno vremena na edukaciju jer svojim pacijentima žele ponuditi samo najbolje i provjerene metode. Zbog toga, usko su se vezali za vodeće svjetske marke poput Nobel Biocarea i Straumanna što je i prepoznato u svijetu stomatologije. To znači da su dr. Bago i dr. Božić lideri za svjetski priznate implantate i metode te za svoj rad mogu ponuditi pacijentima doživotno jamstvo.

Obzirom na njihovu stručnost i znanje, jedna od njihovih uloga je i dijeljenje svojih iskustava s kolegama kroz razne edukacije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mislim da se Hrvatska može pohvaliti sa iznimno visokom kvalitetom dentalnih usluga i stručnjacima koje ima, a to nam potvrđuju i pacijenti koji dolaze ovdje iz svih europskih zemalja kao što su Austrija, Njemačka, Švicarska, Engleska, Slovenija, Nizozemska i ostale.“ – otkrio nam je u razgovoru dr. Petar Bago.

Dentum klinika pacijentima nudi puno više od dentalnog tretmana po najvišim standardima

U želji da pacijentima cijelo iskustvo prođe bez stresa, stomatološka klinika Dentum za sve pacijente koji nisu iz Zagreba, osigurava smještaj unutar klinike i transfer.

Ukoliko ne dolazite iz Zagreba, od trenutka kada se odlučite za dolazak u Dentum za vas će biti organiziran smještaj unutar klinike.

Ako ne dolazite vlastitim automobilom u Zagreb, po vas će na aerodorom ili kolodvor doći naš vozač Zoran.

Dentum je više od klinike, a to govore i dojmovi njihovih pacijenata

Dr. Andrej Božić i dr. Petar Bago rad u klinici započeli su s troje ljudi, a danas, nakon 8 godina rada, klinika broji 50 zaposlenika s kojima su zajedno i u ovim nesigurnim vremenima.

Osnivači Dentum stomatološke klinike: Andrej Božić i Petar Bago

Iako možda zvuči izlizano, za nas su naši zaposlenici zaista dio obitelji koja je izgradila sve ovo što danas Dentum je.“ – složili su se osnivači Dentuma

Dok ovi samozatajni doktori dentalne medicine ne vole previše pričati o svom uspjehu, to rado čine svi njihovi pacijenti!

Stoga, pogledajte video i poslušajte što vam imaju za reći Naza, Zirajeta i Ilija iz Švicarske te Josipa, Saša, mama Snježana i kćer Laura iz Njemačke.

Ukoliko želite uljepšati svoj osmijeh i zainteresirani ste za stomatološke usluge u Dentum klinici, slobodno se prijavite na besplatan prvi pregled ili ih kontaktirajte putem e-maila: smile@dentum.com ili pozivom na broj telefona: +385 1 5802 333.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220:  konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom
PROMO

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220: konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 omogućuje svakodnevne vožnje samo na struju s dosegom do 66 km u kombinaciji s učinkovitom Toyotinom hibridnom tehnologijom pete generacije
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince