Obavijesti

Promo sadržaj

Visoko učilište koje stvara buduće lidere za razvoj turizma

Visoko učilište koje stvara buduće lidere za razvoj turizma

Turizam i postpandemijski svijet u mnogočemu su povezani. Potreba za putovanjem ne prestaje i turisti su više nego ikada željni putovanja, upoznavanja različitih kultura, lokalne gastronomije i običaja. Stoga, svaka zemlja koja iskoristi trenutak za vlastitu promociju i koja se pobrine za jedinstveni doživljaj svojim posjetiteljima, zasigurno će mnogostruko profitirati u narednim godinama. Tajna se krije upravo u obrazovanju stručnjaka koji će znati odgovoriti na novu paradigmu upravljanja doživljajem

Upravljanje doživljajem u turizmu može se definirati kao proces upravljanjem iskustvom turista u destinaciji, a stručnjaci ga nazivaju i turizmom druge generacije. Upravo iz tog razloga potrebno je obrazovati buduće, tako zvane, menadžere doživljaja, što mnogi nazivaju i „zanimanjem budućnosti“ u dinamičnom sektoru turizma.

Jedinstven koncept obrazovanja turističkih stručnjaka

Diplomski studij Upravljanje doživljajem u turizmu na Edward Bernays University Collegeu odgaja nove generacije menadžera iskustva i doživljaja koji su usmjereni na pružanje iskustva i doživljaja visoke vrijednosti za potrošače. Studij je nastao kao odgovor na potrebu hrvatskog i regionalnog tržišta turizma za kvalitetnim ljudskim resursima, a objedinjuje trendove i najnovije svjetske prakse ekonomije doživljaja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bernays (@bernays_uc)

Program ovog diplomskog studija razvio se u bliskoj suradnji s relevantnim institucijama i stručnjacima iz turističke industrije, a jedinstven je jer slijedi put razvoja usmjerenog  na znanstvenu podlogu koju čini povezanost mnogih područja - od antropologije, sociologije i psihologije do političkih znanosti, ekonomije, marketinga i ekologije.

Diplomski studij predstavlja savršenu nadogradnju znanja i vještina za obavljanje najkompleksnijih zadataka u upravljanju doživljajem u turizmu po završetku preddiplomskog studija  Menadžment i marketing turističke destinacije. Ovaj pak preddiplomski studij predstavlja programski, sadržajno i metodološki najinovativniji studij turizma u Hrvatskoj.

Veliki broj praktične nastave

Važno je istaknuti da se oba studija, diplomski i preddiplomski, izvode u bliskoj suradnji gospodarskog te turističkog sektora, koji predstavljaju nužni spoj teorije i prakse koja je zastupljena već od prve godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bernays (@bernays_uc)

Tako polaznici ovoga zagrebačkog visokog učilišta imaju mogućnost izbora obavljanja stručne prakse u preko 130 partnerskih institucija, među koje se ubrajaju turističke zajednice i agencije, neki od najpoznatijih hotelskih lanaca, destinacijske menadžerske tvrtke, agencije za organizaciju manifestacije te različite institucije koje se bave turizmom.

Tijekom pet godina studija, uključujući praktikume i stručnu praksu, studenti Bernaysa prođu kroz gotovo 1 200 radnih sati u okruženju praktičara koji svakog dana primjenjuju znanja na operativnoj i menadžerskoj razini. Navedeno studentima pruža idealnu mogućnost za rast i razvoj te neprocjenjivo profesionalno iskustvo stečeno već za vrijeme studiranja.

Do posla u roku od tri mjeseca nakon završetka studija

Uz sve navedeno, važno je istaknuti i visoku zapošljivost Bernaysovih studenata. Naime, njih se gotovo 90 % zaposli u roku od tri mjeseca nakon završetka studija, a ¼ već tijekom studija u partnerskim institucijama. Razlog takvim izvrsnim rezultatima krije se u pomno osmišljenom programu koji obrazuje mlade stručnjake za poslove budućnosti.

Neka studij turizma na Edward Bernays University Collegeu bude tvoja #najboljaodluka. Više informacija o studiju pronađi na bernays.hr ili najboljaodluka.hr!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 92 eura, među kojima su kupon za Wolt od 20 €, Lidl kupon od 15 €, Horizont Shop kupon od 15 € te mnogi drugi

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!
Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24
Shopaj24

Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24

Shopaj24, prvi hibrid medija i oglasnika, lansirao je novu verziju svoje platforme. Ovaj korak označava evoluciju prema modernijem, intuitivnijem i naprednijem iskustvu za sve korisnike