Gdje prodati dragocjenosti koje ste pronašli na tavanu? | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Gdje prodati dragocjenosti koje ste pronašli na tavanu?

Gdje prodati dragocjenosti koje ste pronašli na tavanu?
3

Zbog predsjedničkih izbora u Americi cijene zlata i srebra na svjetskoj burzi plemenitih kovina doživjele su oscilacije, čak i veliki pad. Ipak, i tada i nakon toga cijene otkupa zlata u svih 47 ARGENTUM srebrnarnica ostale su iste – najviše u Hrvatskoj

Obzirom na tradicionalno povećanu predblagdansku potrošnju i potrebu za gotovinom sve više građana odlučuje se na otkup zlata jer zbog visokih cijena otkupa sada imaju priliku za značajnu zaradu. No, nije svejedno gdje ćete svoje zlato prodati jer jedino ARGENTUM nudi dugoročno najviše cijene otkupa zlata i to bez potrebe za cjenkanjem i koje su takve i po službenim cjenicima reguliranim cijenama na svjetskoj burzi plemenitih kovina.

Upravo zbog toga, hrvatski  lanac srebrnarnica Argentum nedavno je lansirao veliku edukativnu kampanju naziva Zlatna ovca sa sloganom „Ne budite ovce, pazite na svoje novce“ u kojoj se na duhovit način informira građane o opasnostima koje se kriju kod ulaska u pogrešnu poslovnicu za otkup zlata, a kojih je na hrvatskom tržištu i dalje veliki broj. U kampanji se ističe Argentumova otkupna cijena od 150 kuna za jedan gram 14 karatnog zlata i 265 kuna za jedan gram 24 karatnog, čistog zlata. Stanje na tržištu donedavno je takvo da neki otkupljivači građanima nude samo 60 kuna za jedan gram 14 karatnog, najčešćeg zlata, umjesto 150 kuna po gramu kao ARGENTUM. Stoga, svratite u najbliži ARGENTUM i zaradite, a kako bi se uvjerili da ste donijeli pravu odluku pogledajte prvi u nizu duhoviti video uradak iz Argentumove kampanje Zlatna ovca:

 Kako bi educirali građane o opasnostima nepovoljnog otkupa u Argentumu su pripremili i zanimljivu infografiku.

Više informacija potražite na www.argentum.hr ili na besplatnom telefonu 0800 59 59.

Najbližu poslovnicu potražite na linku.

Argentum srebrnarnice nalaze se u gradovima: Biograd na Moru, Bjelovar, Crikvenica, Đakovo, Imotski, Ivanec, Koprivnica, Križevci, Karlovac, Kutina, Nova Gradiška, Našice, Osijek, Ogulin, Pula, Poreč, Požega, Rijeka, Sisak, Solin, Slavonski Brod, Samobor, Split, Sinj, Varaždin, Virovitica, Vinkovci, Valpovo, Vrbovec, Vukovar, Zagreb, Zabok, Zadar.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Stop neosiguranim vozilima
PROMO

Stop neosiguranim vozilima

Akcija obišla Popovaču, Kutinu, Sisak i Ivanić-Grad: građane najviše iznenadile visoke kazne i obveza vraćanja cjelokupno isplaćenog iznosa štete

Varaždinski lifestyle, 101 doživljaj, 18 jedinstvenih pozornica, tebi su pozivnica!
PROMO

Varaždinski lifestyle, 101 doživljaj, 18 jedinstvenih pozornica, tebi su pozivnica!

Vidimo se na Festivalu varaždinskih dvorišta?
Dugoočekivani animirani nastavak s Disney potpisom konačno stiže u kina
PROMO

Dugoočekivani animirani nastavak s Disney potpisom konačno stiže u kina

Predstavljamo vam cast koji je sudjelovao u hrvatskoj sinkronizaciji