Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 5

Vječni upitnik nad glavom: Pronašli smo božićni dar koji će oduševiti vašu svekrvu!

Vječni upitnik nad glavom: Pronašli smo božićni dar koji će oduševiti vašu svekrvu!

Studijama je otkriveno kako stupanj privrženosti majke i sina izravno utječe na to kako će se vaš partner ponašati. Isto tako majke DNK svojih sinova zauvijek imaju pohranjen u svojemu mozgu i srcu

VIDEO

Bez obzira na to jeste li novopečena članica obitelji ili sa svekrvom već godinama slavite praznike, uvijek je u ovo doba godine pred vama određeni pritisak kako pronaći savršen dar za svekrvu. Važno je na početku razmisliti o odabiru nečeg praktičnoga kako bi vam ona bila zahvalna, a time i vi sigurni da je vaš dar točno ono što joj je nedostajalo. 

Isto tako, ako se želite ove godine malo više potruditi, "prolaz" kod svekrve, barem što se tiče darova, možete ostvariti i personaliziranim darovima. No ako vam se, uza sve blagdanske obaveze, smišljanje unikatnog dara čini prenaporno i prije nego što se možda prepustite onom unutarnjem glasu u svojoj glavi koji kaže da nema ništa loše od darivanja boce finog vina, pročitajte u nastavku nekoliko savjeta koji će vas, sigurni smo, ohrabriti i pomoći vam u pronalasku savršenog dara!

Prihvatite stvarnost i bit će vam lakše! 

A da bismo bolje razumjeli zašto je potrebno biti toliko pažljiv u odnosu sa svekrvom, pa čak i pri odabiru božićnog poklona, odgovore smo potražili u jednom istraživanju. Što se tiče jedinstvene veze između majke i sina, studije su pokazale da bez odgovarajuće privrženosti majci šanse da muškarac bude nasilan ili pokaže neke druge nestabilnosti u ponašanju značajno rastu. Zbog toga, za svojeg savršenog muškarca zahvalite svekrvi! 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
My,Support.,Pleasant,Young,Man,Talking,To,His,Mother,While

A s druge strane, jedno je istraživanje otkrilo kako majke DNK svojih sinova zauvijek imaju pohranjen u svojemu mozgu, srcu i drugim organima. Tako da sljedeći put kad vam svekrva počne ići na živce, sjetite se da je veza između nje i vašeg muža jednostavno prirodna, odnosno da je vaš odabranik dio nje zauvijek! 

Kako izabrati pravi dar?

Nakon spoznaje o tome koliko je veza između majke i sina doista duboka, možda vam bude lakše odabrati primjeren božićni poklon za svekrvu. Za početak savjetujemo da je pozovete u neobaveznu šetnju gradom i usput popijete kavu. Razgledajući izloge i dućane, možda primijetite nešto određeno što je vašoj svekrvi zapelo za oko, a što bi vas ujedno riješilo muke biranja božićnog dara. Tako možete doznati sviđa li joj se neki komad garderobe ili sitnica za kuću. A kad vaš suprug čuje da ste bili s njegovom mamom u šetnji, sigurni smo da će mu biti drago. Čak i ako to javno ne pokaže!

Happy,Senior,Couple,Celebrating,Christmas,With,Their,Adult,Children,And

Ako ipak želite igrati na sigurno, klasični darovi poput knjiga, seta za njegu tijela, parfema ili mekanog šala uvijek će biti lijep znak pažnje. No naš je savjet da ove godine ipak budete malo hrabriji i učinite ovaj Božić nezaboravnim za svekrvu, ali i za svekra! 

Nadmašite sve dosadašnje darove

Nije tajna da baš svi volimo uživati pred TV ekranima, bez obzira na to koje je godišnje doba. Ipak, posebno uživamo u tome u blagdansko vrijeme i kad se pred TV ekranima okupi cijela obitelj. Upravo zato vam savjetujemo da svekrvi darujete EON TV. EON je puno više od televizije jer omogućuje gledanje više od 170 TV kanala, uključujući 110 kanala u HD-u, koji se mogu gledati do čak sedam dana unatrag. Dosadi li možda vašoj svekrvi "običan" televizijski program, može se poslužiti i EON Video klubom, u kojem je čak 24.000 zanimljivih i bezvremenskih naslova. 

Ne bi bilo fer, složit ćete se, zanemariti svekra. EON TV paketom kao božićnim darom zadovoljit ćete i sve želje muških polovica jer su u paketu dostupni SportKlub kanali. Svi kanali su u HD rezoluciji, a SK4K ima 4K rezoluciju. Vrhunske sportske događaje moguće je pratiti i na programima Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD i Eurosport 4K.

Happy,Family,Watching,Projector,,Tv,,Movies,With,Popcorn,In,The

Kako bi cijela obitelj, uključujući one najmlađe, uživala u zajedničkom druženju, tu je poseban profil namijenjen djeci – EON  Kids, koji će osigurati najbolje animirane filmove i serije za idealno božićno jutro. Za još zabavnije iskustvo i uživanje u dječjim TV sadržajima, najmlađim korisnicima na raspolaganju je i daljinski upravljač EON Kids. Dodatnu funkcionalnost EON TV-a predstavlja mogućnost glasovnog pretraživanja sadržaja putem EON Smart Boxa, koji pretvara svaki TV u Smart TV te korisnicima omogućuje pretraživanje interneta, gledanje YouTube sadržaja i korištenje drugih Android aplikacija.

Ovih blagdana uživajte u najboljim naslovima! 

I ove godine tijekom blagdanskog razdoblja Telemach daruje sve nove i postojeće EON korisnike pa će tako u razdoblju do 17. siječnja 2023. moći uživati u još više domaćih i međunarodnih televizijskih kanala. Tako će u najljepšem dobu godine korisnici EON START i EON FULL paketa dobiti pristup dodatnim kanalima i sadržajima, a korisnici EON PREMIUM paketa dobivaju dodatni katalog filmova u Video klubu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220:  konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom
PROMO

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220: konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 omogućuje svakodnevne vožnje samo na struju s dosegom do 66 km u kombinaciji s učinkovitom Toyotinom hibridnom tehnologijom pete generacije