Obavijesti

Promo sadržaj

Vjenčanja u šatoru pravi su hit, a ova ekipa priredit će bajku za mladence i njihove goste

Vjenčanja u šatoru pravi su hit, a ova ekipa priredit će  bajku za mladence i njihove goste

ABC - RENT jedna je od najvećih i vodećih tvrtki za iznajmljivanje luksuznih šatora i opreme za vjenčanja te razne manifestacije u Hrvatskoj i susjednim zemljama

Vjenčanje je najljepši dan u životu svakog para. Mnoge djevojke odmalena maštaju o svom danu iz snova, mnoge od njih i znaju što točno žele, a druge bi da je sve lijepo, ali ne znaju odakle početi s pripremama. Tržište je šaroliko i zapravo ćete pronaći sve što tražite. Ideja je najvažnija. Najveću ulogu ima lokacija svadbenog slavlja, a ona je često i prvo što mladenci trebaju pronaći i rezervirati. 

Ako ste sad u pripremama za vjenčanje za iduću godinu, ovaj detalj morate znati. Šatori za vjenčanja i svadbe na otvorenom pravi su hit među mladencima. Za to postoji mnogo razloga. Glavni je svakako taj što od svojeg vjenčanja možete napraviti pravu bajku. Ima li što romantičnije od vjenčanja u prirodi, daleko od gužve i stresa? Priča počinje odabirom lokacije i šatora za vjenčanje. Kad za to angažirate profesionalce, straha da će nešto krenuti po zlu - nema. 

ABC - RENT jedna je od najvećih i vodećih tvrtki za iznajmljivanje luksuznih šatora i prateće opreme za vjenčanja i razne manifestacije u Hrvatskoj i susjednim zemljama.

Za svoje klijente stručni tim ABC - RENTA u lijepim prirodnim okruženjima mladencima stvara čarobne doživljaje neponovljivo uređenim šatorima, koji dosežu luksuz i ljepotu kakvu svi zaslužuju. Kod njih se možete pouzdati u brzu realizaciju i izvedbu, a njihova je specijalnost prostor pretvoriti u pravu atrakciju, koja će se dugo pamtiti.

Ako želite vjenčanje iz snova o kojem će se dugo pričati, obratite im se s povjerenjem. Omogućit će vam organizaciju nezaboravnog vjenčanja u ambijentu koji poželite.

Reputacija pouzdanog partnera temelji se na stručnosti timova te na integraciji inženjerstva, produktivnosti i maksimalne učinkovitosti, o čemu najbolje svjedoče zadovoljni klijenti.

Osim luksuznih šatora, u ponudi imaju dodatnu reprezentativnu opremu te mnogo dodatnih sadržaja. Od popratnih stvari u ponudi imaju podnice, plesne podije, suvremenu rasvjetu, dekoracije, stolove, stolce te još mnogo dodatne opreme koja će vam omogućiti da vaš dan iz snova postane prava bajka. Prepustite se čaroliji i uživajte u realizaciji vaših snova i ideja.

No, osim za vjenčanja, ABC-RENT ima šatore za sajmove, ali i razne druge manifestacije, a ponudi imaju i hale za skladištenje na određeno ili neodređeno vrijeme. Sve vaše želje oni će pretvoriti u stvarnost. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Biraj limenku, opet i opet i opet!
PROMO

Biraj limenku, opet i opet i opet!

Svima draža ambalaža

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva
PROMO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva

Damjan Rudež, novi predavač Skill Boxa, profesionalni košarkaš, najbolji je primjer mladima kako je na svom putu odabrane karijere pa potom ulaganjem u svoje obrazovanje, nastavio putem uspješnog poduzetnika.
Hrvatska crkva svetog Jeronima u Rimu
PROMO

Hrvatska crkva svetog Jeronima u Rimu

Otkrijte priču o hrabrom činu izgradnje hrvatske crkve sv. Jeronima u Rimu za vrijeme Sikstovog pontifikata