Obavijesti

Promo sadržaj

Vjerujemo u zeleniju budućnost!

Vjerujemo u zeleniju budućnost!

Erste Card Club predstavlja kartice od reciklirane plastike za održivost po mjeri suvremenog korisnika.

Erste grupa aktivno je usmjeren na postizanje što većeg stupnja održivosti u svim aspektima poslovanja s ciljem maksimalnog smanjenja negativnog utjecaja na klimatske promjene. Naime, očuvanje okoliša, energetska učinkovitost i korištenje obnovljivih izvora energije predstavlja nužan preduvjet održivog razvoja te je jamstvo zelenije budućnosti zajednice. 

Upravo zbog toga, u okviru zelene tranzicije koja se već neko vrijeme provodi, Erste Card Club započeo je s izdavanjem kartica načinjenih od reciklirane plastike te plastike s posebnim svojstvima razgradnje. Osim toga, zelenoj tranziciji Erste Card Cluba pridonose i svi prateći materijali kartica načinjeni od papira koji je certificiran FSC standardom, a u planu je dodatno smanjenje potrošnje električne i toplinske energije. 

Ekološki prihvatljivo poslovanje  

Kroz provedbu politike zaštite okoliša i energije, Erste Card Club želi odgovorno upravljati resursima koje koristi, pa kroz FSC certifikat jamči odgovorno gospodarenje šumama iz kojih prerađeni resursi potječu, što u praksi znači sadnju, uzgoj i održavanje novih stabala kako bi se nadomjestilo svako drvo posječeno za potrebe nastajanja papira.  

Tijekom 2022. planirano je prebaciti 40% kartica koje izdaje Erste Card Club na održive materijale, kao što će i 100% popratnih materijala vezanih za kartice imati FSC certifikat. Prelazak ostatka portfelja kartica na recikliranu plastiku planiran je u fazama do kraja 2023., ovisno o prestanku važenja samih kartica.  

Zadovoljstvo nam je biti mali kotačić koji pokreće veliku priču očuvanja okoliša jer vjerujemo da zajedno možemo donijeti pozitivnu promjenu za zeleniju budućnost. 

#vjerujuekologiju 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!