Obavijesti

Promo sadržaj

Vjeshalica: Majica koju ćete poželjeti imati u svom ormaru

Vjeshalica: Majica koju ćete poželjeti imati u svom ormaru
9

Majice koje hrabro (ponekad i iskreno) govore umjesto vas u manje-više redovitim vremenskim razdobljima hit su na modnim pistama, ali već više od pedeset godina suvereno vladaju dućanima sa street style konceptom

Statement t-shirt vremenom je iz majice s printanim likovima iz crtića postao oglasni prostor za ozbiljne političke, društveno osviještene, feminističke i buntovničke poruke s kojima smo se poistovjećivali i vezali uz razne pokrete i inicijative. 

Popularni bendovi, pjevačice i pjevači vjerojatno su na najbolji mogući način iskoristiti priliku za masovnu i jeftinu promociju, a usput na majicama, hudicama i kapama zarađuju i više nego od prodanih karata na turnejama…

Modni dizajneri posljednjih su godina posebnu pažnju posvetili ovom svakodnevnom komadu odjeće, a najzapaženije su bile jednostavne bijele i prugaste majice sa zabavnim, šaljivim porukama, nerijetko predviđene da se nose – u paru! No, često su na majicama bili ispisani samo high street brendovi poput Diora i takvi su komadi odjeće bili među najprodavanijima.

Pojavom jeftinog a kvalitetnog tiska na raznim materijalima i podlogama trendseterice (ali i trendseteri) dobili su priliku iznositi i vlastite, jedinstvene stavove i nijemo progovoriti o svemu o čemu su prije samo razmišljali, a nisu se usudili izreći na glas. Osim toga, više se nisu morali plašiti da će na nekom partyu imati isti odjevni predmet kao i pola prisutnih – dovoljno je „posuditi“ neku poruku i staviti je na t-shirt neke neuobičajene boje, koja naravno ipak mora biti usklađena s ostatkom modnog izričaja… A možda i ne, jer majica je sve samo ne ozbiljan komad odjeće i s njim se najlakše igrati u bezbrojnim kombinacijama i varijacijama!

Osim poruka, print na majicama može sadržavati efektne vizuale pa i složene grafike, a uspješna zagrebačka tvrtka Ab dizajn koja je na tržištu prisutna već petnaest godina pokrenula je projekt Vjeshalica te na najkvalitetnijim strojevima za digitalni tisak sve vaše ideje i želje može otisnuti na majice, veste, pregače, jastučnice pa i torbe.

Matching t-shirtovi u ove su predblagdanske dane poklon kojim svojoj boljoj, značajnijoj ili samo – polovici – možete poručiti sve što se možda inače ne biste usudili: tko zna, možda nekoga možete i zaprositi…

U kombinaciji s najčešće trapericama, još jednim nezaobilaznim komadom pop (ili možda prije rock) kulture, i prikladnim komadom otkačenog nakita, Vjeshalica vam može pomoći da se istaknete u masi, jer osim velikog izbora pripremljenih predložaka koje možete upotpuniti svojim detaljima, ekipa Vjeshalice će vam pomoći pri dizajniranju i pripremi vlastitog modnog detalja.

Ne želite li se odvojiti od svog kućnog ljubimca, pokazati tko je zaista boss u vašoj vezi ili dečkima suptilno poručiti da je pravo vrijeme za šmugnuti van na pivo – pretražite Vjeshalicu i uvjereni smo da ćete naći nešto što vam baš u tom trenutku odgovara. 

Više o ponudi pogledajte na Facebook ili Instagram profilu.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.