Promo sadržaj

Komentari 0

Vodeća hrvatska tvrtka otvorila novi proizvodni pogon

Vodeća hrvatska tvrtka otvorila novi proizvodni pogon

Metus Grupa, tvrtka specijalizirana za projektiranje, ugradnju i održavanje rezidencijalnih, javnih i poslovnih dizala predstavila je svoj novi, inovativni proizvodni pogon i hrvatski lift Marly-B

Prezentaciju je svečano otvorio gospodin Fredrik Sederholm, član uprave i predstavnik Sdiptech AB – uglednog švedskog strateškog fonda, ujedno i većinskog vlasnika Metus Grupe. Novi proizvodni pogon, lociran u Samoborskom Farkaševcu, obuhvaća 1.400 m2 modernog postrojenja koji osigurava proizvodnju dizala po najvišim standardima. Otvorenju su, uz članove uprave Grupe, prisustvovali i brojni ugledni poslovni partneri iz Hrvatske i Europe.

Tvrtka je osnovana 2009. godine i od samog osnutka usmjerena je na pružanje vrhunske usluge projektiranja, ugradnje i servisne službe dizala s 24 satnom podrškom, te danas broji preko tristo zaposlenika. Sa sjedištem u Svetoj Nedelji, Metus Grupa kroz svoja povezana društva i podružnice u regiji surađuje s brojnim renomiranim tvrtkama iz područja vertikalnog prijevoza kao što su Thyssen Krupp, Schindler, Kone, Otis, Tepper i to na području Hrvatske, Njemačke, Švedske, Švicarske, Belgije, Nizozemske, Luksemburga i Austrije. 

ˌˌNaša trenutna pozicija odraz je snage i stručnosti naših 320 djelatnika koji su nositelji sjajnih rezultata Metus Grupe u Hrvatskoj, ali i izvan njenih granica. Osobna mi je čast i privilegija biti dio ovako uspješnog kolektiva. Ovaj tjedan smo i službeno otvorili novi moderni proizvodni pogon s ciljem stavljanja fokusa na intenziviranje proizvodnje i jačanje našeg Marly-B branda. Radi se o modernom, funkcionalnom, kvalitetnom i cjenovno pristupačnom dizalu prilagođenom preferencijama u Hrvatskoj s kojim želimo dodatno osnažiti poziciju na domaćem tržištu." zaključuje CEO i član uprave Metus Grupe, gospodin Tomislav Medić.