Vodeći stručnjaci iz domene tehnologije i sigurnosti su novi članovi Aircash tima | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Vodeći stručnjaci iz domene tehnologije i sigurnosti su novi članovi Aircash tima

Vodeći stručnjaci iz domene tehnologije i sigurnosti su novi članovi Aircash tima
4

Aircash širi svoje poslovanje na brojna inozemna tržišta, pri čemu poseban naglasak stavlja na tržišta Njemačke, Rumunjske, Španjolske i Grčke, gdje je u posljednjem periodu zabilježio najveći obim aktivnosti. Istodobno, kontinuiranim ulaganjem u razvoj novih tehnologija i proizvoda, privlači vrhunske stručnjake koji će pridonijeti daljnjem rastu kompanije.

U skladu s tim, Jakov Krolo, dolazi na poziciju Director of Engineering s prethodnim iskustvom u Google-u te kompanija Sportening, Five Agency i Corvus Info. Jakov će imati veliku ulogu u širenju i unapređenju softverskog tima u Aircashu, gdje će djelovati kao operativna veza između poslovanja i inženjeringa.

S druge strane, Franjo Gudelj s više od 15 godina iskustva u Poreznoj upravi i kao savjetnik za pitanja iz područja nadzora poreza, doprinosa i drugih javnih davanja, zakona o sprečavanju pranja novca i financiranju terorizma, pridružuje se Aircash timu kao Head of Internal Processes Management and Internal Auditor. Njegova zadaća je uskladiti dionike i obveze po poslovnim procesima kako bi se osigurala jednostavna koordinacija unutar kompanije.   

Dražen Pranić, stručnjak u području informacijske sigurnosti, pridružuje se Aircashu kao Chief Information Security Officer (CISO). Sa svojim dugogodišnjim iskustvom u kompanijama kao što su PBZ, Tele2 i Atlantic Grupa, Dražen će preuzeti odgovornost za sve aspekte kibernetičke sigurnosti u Aircashu. 

Direktor Aircasha, Hrvoje Ćosić, izjavio je: "Dolazak Jakova, Franje i Dražena donosi svježe perspektive i dodatnu sinergiju našem timu. Nastavit ćemo graditi najbolje proizvode i usluge za naše korisnike, a siguran sam da će ovo pojačanje pridonijeti da to ostvarimo još efikasnije i sigurnije."  

Aircash i dalje ostaje posvećen inovacijama i pružanju najboljih rješenja svojim korisnicima te nastavlja raditi na ostvarivanju poslovnih ciljeva i postizanju novih uspjeha u budućnosti. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu
PROMO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu

Kupaonica, kuhinja, suterenski i podrumski prostori, ali zapravo u svim prostorima u kojima boravimo trebamo osigurati adekvatan protok zraka kako bi isključili mogućnost nastanka vlage, a time i plijesni

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom
PROMO

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom

Napravljeno od neobičnog materijala Ceraluminuma i sa superiornim mogućnostima umjetne inteligencije, ovo će prijenosno računalo osvojiti vaše srce
Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit
PROMO

Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit

BMC Complementary Medicine and Therapies je znanstveni časopis porijeklom iz Ujedinjenog Kraljevstva (Velika Britanija) koji izdaje izdavačka kuća BioMed Central