Obavijesti

Promo sadržaj

Vodič kroz kupnju božićnih poklona trajne vrijednosti

Vodič kroz kupnju božićnih poklona trajne vrijednosti
31

Iskoriste blagdanske popuste u najvećim lancima za prodaju nakita u zemlji, zlatarnicama ZAKS srebrnarnicama ARGENTUM, sa 30% nižim cijenama cjelokupnog asortimana

Iako su nakit i satovi već tradicionalno na vrhu liste najpoželjnijih božićnih poklona ove godine blagdanske kolekcije najvećih hrvatskih lanaca za prodaju nakita, zlatarnica ZAKS i srebrnarnica ARGENTUM, posebno su impozantne. Stoga, ukoliko ste u potrazi za savršenim darom kojim želite dragu osobu oduševiti odaberite nakit izrađen od plemenitih kovina, zlata ili srebra, sada dostupan po 30% nižim cijenama.

Među mnoštvom raznolikih modela najpopularniji je nakit s cirkonima, a darivanjem takvih modnih dodataka nećete pogriješiti jer je riječ o uvijek cijenjenim ukrasima koji se mogu uklopiti u baš svaki stil, donoseći pravu dozu glamura svakoj odjevnoj kombinaciji.

No, poklanjanjem zlatnog nakita zbog njegove veće vrijednosti darujete i pravi ulog u budućnost onome koga darujete, a dobro je znati da je nakon dugo vremena ove sezone posebno tražen zlatni nakit u žutoj boji. Iako je bijelo zlato posljednjih godina dominiralo po potražnji, ove godine žuto zlato, ono kakvo oduvijek najviše poznajemo, vratilo se na svjetske modne piste u velikom stilu.

Također, darivanje tradicijskog nakita u zlatu i srebru dobar je odabir jer nakit oblikovan u skladu s hrvatskom kulturno – povijesnom i etnografskom baštinom jedan je od najpopularnijih darova za predstojeće blagdane. Kao originalan dar, ali i suvenir trajne vrijednosti, tradicijski nakit oduvijek je vrlo tražen jer predstavlja pravi dašak tradicije iz prebogate povijesti hrvatskih krajeva.  

Osim nakita, u zlatarnicama Zaks i srebrnarnicama Argentum tu su i satovi renomiranih proizvođača s također uvijek popularnim modelima crvenog ili zlatnog sjaja. Uz garanciju od dvije godine odaberite omiljeni model među brandovima Furla, Trussardi, Maserati, Sector, Cerruti 1881, Slazenger, Quantum i drugim, te otkrijte i novu Argentum kolekciju Daisy Dixon pokazivača vremena.

Cjelokupnu kolekciju potražite u ARGENTUM srebrnarnicama i ZAKS zlatarnicama diljem zemlje, a prilikom kupnje ostvarite 30% popusta na cjelokupan asortiman sve do 26.12.2017. godine.

Više o informacija o blagdanskim kolekcijama potražite na: www.zaks.hr  i www.argentum.hr.

Popis ARGENTUM prodajnih mjesta potražite ovdje, a ZAKS poslovnica ovdje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija
PROMO

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija

Deseto izdanje ovog festivala obilježeno je punim festivalskim dvoranama i fantastičnom energijom, a racionalna iracionalnost, predvidiva nepredvidivost i zapečatili su dojmove s ovog tipično-netipičnog festivala.
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...