Obavijesti

Promo sadržaj

Vodič kroz slastice i miomirisne napitke na Slatkom Zrinjevcu

Vodič kroz slastice i miomirisne napitke na Slatkom Zrinjevcu
8

Od klasika poput kuhanog vina i tople čokolade, preko vruće sangrije, gina i koktela do fritula, germknedla, Plazma pudinga, croštulica i cool pita, Slatki Zrinjevac ove je godine iznenadio mnoge ljubitelje adventskog šušura, jer se pozicionirao kao vrhunska gastro destinacija i mjesto izvrsne zabave o kojoj pišu i mediji izvan granica Hrvatske

Čak i kad nam vrijeme nije sklono, a zima 'stisne kosti' ljubitelji finih zalogaja i okrjepljujućih gutljaja znaju da im Slatki Zrinjevac nudi najbolje načine da se zagriju.

A ima li išta ukusnije i finije od zimskih napitaka i slastica, koji nas na najaromatičniji način uvode u blagdanski ugođaj? Gotovo sve kućice s hranom na Slatkom Zrinjevcu u ponudi imaju prefine tople napitke - za one najmlađe i ljubitelje bezalkoholnih pića tu su topla čokolada s marshmallowom, sokovi i topli čajevi s različitim okusima, taman za male prstiće zagrijati. Savršeno se sljubljuju s fritulama, croštulicama, cool pitama, slatkim pohanim čoko rolicama i germknedlama koje ove godine na Zrinjevcu možete pronaći s neodoljivim umacima - od klasika poput čokolade i vanilije do odvažnih pistacija, cimeta i karamele. Za druženja s prijateljima neizbježna su kuhana vina, a bogata ponuda ginova, rakija, viskija i vina ne zaostaje ni malo za ponudom najpopularnijih europskih advenata. Priča o eggnogu i hot sangriji kućice Kai jedna je od najintrigantnijih na adventu, jer svatko nastoji odgonetnuti koji se to tajni sastojci u njemu kriju što tako fino griju, osim jaja, mlijeka, šećera, začina i ruma ili rakije.

8
| Foto: Filip Basic

No, jedno se mjesto ipak odvaja po ponudi vrhunskih koktela o kojima su se raspisali i brojni inozemni novinari, koji tijekom adventa svraćaju na Slatki Zrinjevac, a to je Art of bar. O njihovim toplim koktelima Cakum pakum, Nahajcan i Cinkuš već se naveliko priča. 

Pozivamo vas na Zrinjevac, otkrijte zašto je toliko sladak, zagrizite s guštom jednu od naših slastica i odaberite koktel baš po vašoj mjeri. Vidimo se!

Više info na:  Facebook i Instagram 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura