Obavijesti

Promo sadržaj

Vodič za odabir savršenih slušalica prema vašim potrebama

Vodič za odabir savršenih slušalica prema vašim potrebama
2

Slušalice su puno više od gadgeta za slušanja glazbe, one su prenosivi uređaj koji može poboljšati vaše iskustvo korištenja drugih pametnih uređaja.

Od gadgeta koji svakodnevno utječu na kvalitetu života slušalice se definitivno nalaze na vrhu popisa. Bez obzira na to koristite li ih za uživanje u omiljenoj glazbi, za igranje igrica, za rad na poslu i sl., ako ste odabrali one koje vam savršeno odgovaraju, onda ćete značajno unaprijediti vaše cjelokupno iskustvo.

U nastavku koji slijedi donosimo vam kratki vodič o tome kako odabrati slušalice prema vašim potrebama.

Koje vrste slušalica odabrati?

Na tržištu postoji više vrsta slušalica. In-Ear bežične slušalice su male i diskretne, idealne za razne aktivnosti na otvorenom. Tu su i In-Ear slušalice s kablom, također veoma kompaktne i udobne za nošenje.

Zatim postoje naglavne slušalice s kablom i bežične. I jedna i druga vrsta ima ugrađen mikrofon te se mogu pohvaliti vrhunskim značajkama. Nude kvalitetan zvuk, udobne su te veoma pogodne za putovanja i svakodnevnu upotrebu. Razmotrite raznoliku ponudu slušalica i odaberite onu vrstu koja najbolje odgovara vašem životnom stilu i preferencijama.

Odredite kako planirate koristiti slušalice

Hoćete li koristiti slušalice dok putujete na posao, dok uživate u udobnosti doma i opuštate se uz zvuke omiljene glazbe ili dok vježbate u teretani? Razne slušalice bit će vam prikladnije za različite situacije, a ostatak vodiča pomoći će vam da pronađete one prave za sebe.

Bežične slušalice ili s kablom?

Nema boljeg ili lošijeg načina povezivanja kada su u pitanju slušalice, bitno je ono što vama više odgovara. Slušalice s kablom nude kvalitetan i jasan zvuk, međutim morate „ostati privezani” za vaš uređaj, bilo to računalo, mobitel ili TV.

Bežične slušalice su prikladnije za aktivnosti omogućujući vam slobodno bavljenje sportom, čak i onim najzahtjevnijim. Ovdje, dakako, mislimo na In-Ear slušalice. Naglavne bežične slušalice više će vam odgovarati za neke statične aktivnosti.

Slušalice otvorenog ili zatvorenog dizajna?

Slušalice zatvorenog dizajna imaju potpuno zatvoreno kućište koje sprječava „curenje” zvuka prema van, cijela je njihova struktura izrađena tako da pokriva vaše uho. što ih čini praktičnim izborom za nošenje u javnosti.

Slušalice s rešetkastim stražnjim dijelom omogućuju protok zraka u uho i iz njega, što stvara „prostraniji zvuk” odnosno iluziju stereo uređaja. Sami odučite što vam više odgovara; sigurno nećete pogriješiti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid
ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid

Jake pozicije Venere u Biku i Marsa u Ovnu snažan su poticaj za ostvarenje poslovnih, ali i ljubavnih želja. Donosimo što vas čeka, ocjene mjeseca i najbolje datume