Obavijesti

Promo sadržaj

Vodimo vas na predstavu "Prijatelji'' u kazalište Rugantino!

Vodimo vas na predstavu "Prijatelji'' u kazalište Rugantino!
6

Osvoji dvije ulaznice za humorističnu predstavu ,,Prijatelji'', 17.2. u 20 sati na sceni Ribnjak.

Može li prijateljstvo preživjeti potpunu istinu i koje su posljedice? Odgovor daje nova predstava 'Prijatelji' Teatra Rugantino - na programu Scene Ribnjak, 17. veljače u Zagrebu. Darujemo čak 7 sretnih čitatelja s najkreativnijim odgovorom s dvije ulaznice. Sve što trebate napraviti je ispuniti obrazac i ponuditi najkreativniji odgovor na pitanje zašto baš vi trebate osvojiti ulaznice.

 

Nagradni natječaj traje od 13.2. do 14.2., a objava dobitnika je 15.2.

Momačka je večer, prvi od trojice prijatelja se ženi, mjesto radnje je garaža, davno zamišljena špilja, man cave, prostor rezerviran samo za njih. Kako večer odmiče i kako teku alkohol i sjećanja razlike između trojice prijatelja nekad i danas postaju sve transparentnije, a zamjeranja sve izraženija… Pritom postavljaju i pitanja: Što danas znači 'biti muško'? Treba li lagati da je sve u redu, da nisi usamljen i opterećen društvenim očekivanjima? Treba li samo 'stisnuti zube', odreći se svoje zaigranosti i glumiti 'muško' kakvo se očekuje?

O ženskim prijateljstvima izgleda da se sve već zna, dok su muška puno zagonetnija… Razotkrijte ovu zagonetku u dinamičnoj glumi tri mlada lava hrvatskog glumišta, koji posve iskreno razotkrivaju svoje snage, ali i slabosti. Predstava Prijatelji nastala je prema tekstu mladih autora Filipa Jurjevića i Vanje Jovanovića, ujedno i redatelja, u koprodukciji Teatra Rugantino i HNK Zadar. Zanimljivost predstave jest da su svi - glumci, autori, redatelj, te scenograf i kostimograf Matej Kniewald - muška ekipa, sličnih godina i u stvarnom životu, koji su tijekom rada na predstavi postali i sami pravi prijatelji!

Predstave možete pogledati na Sceni Ribnjak, u subote, 3. i 17. veljače te 2. i 22. ožujka 2024., u 20 h, (Park Ribnjak 1, Zagreb), a ulaznice se mogu kupiti sat vremena prije početka predstave na blagajni Scene Ribnjak ili online.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
PROMO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu

Strateškim odabirom kompanija za preuzimanje i težnjom izvrsnosti u složenim procesima njihove integracije, Studenac nastavlja širenje na hrvatskom tržištu

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?
PROMO

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?

Uživajte u čarima odmora u hotelu Continental u Opatiji
Nastavi tradiciju uz Staročeško
PROMO

Nastavi tradiciju uz Staročeško

U današnje vrijeme, kod pristupa potrošačima sve je bitnija autentičnost i postojanost branda, a još bitnija je i očuvanost tradicije. Upravo smo na tradiciju najponosniji u Pivovari Daruvar kao nešto što iznimno poštujemo i čuvamo.