Obavijesti

Promo sadržaj

Umorni ste i pada vam imunitet? Znamo kako vratiti energiju!

Umorni ste i pada vam imunitet? Znamo kako vratiti energiju!
2

S dolaskom proljeća možda osjećamo i veći umor, prehrana i dalje nije raznovrsna kako bi trebala biti i nestrpljivo očekujemo toplije dane i svježe voće i povrće na tanjuru

Naš organizam je nakon duge zime, nekoliko preboljenih bolesti, ali i zimskih navika – ukratko puno teške hrane i malo kretanja -  iscrpljen. U takvim okolnostima organizam nije u punoj snazi za borbu s patogenima i podložniji smo virusima i bakterijama. Pomoć možemo potražiti u dodacima prehrani.

Prva linija obrane organizma

Iako su police ljekarni pune dodataka prehrani za imunitet, Imunosal proizvodi odlikuju se svojim cjelovitim sastavom koji, uz najčešći glavni sastojak beta-glukan, sadrži zaokruženu formulaciju posebno odabranih vitamina i minerala te drugih mikronutrijenata koji doprinose normalnom funkcioniranju imunološkog sustava, ali i smanjenju umora i iscrpljenosti te normalnom metabolizmu energije.

Tako su Imunosal kapsule u 2020. godini, obilježenoj covid-19 pandemijom, bile uvjerljivo najtraženiji proizvod za imunitet u hrvatskim ljekarnama dok je Imunosal tekući dodatak prehrani u istoj kategoriji bio najtraženiji proizvod za djecu. 1 I u 2021. godini Imunosal linija je samo potvrdila povjerenje kupaca jer je po službenim podacima Imunosal ukupno uvjerljivo najprodavaniji brand proizvoda za imunitet u hrvatskim ljekarnama. 2

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prirodni beta-glukan iz kvasca

Glavni sastojak većine Imunosal proizvoda je visokopročišćeni beta-glukan izoliran iz stanica kvasca. Riječ je o prirodnom beta-glukanu provjerene kvalitete, siguran je za korištenje i što je najvažnije nema štetnih nuspojava.

Osim toga, za razliku od proizvoda slične namjene, Imunosal proizvodi sadrže cijeli spektar vitamina i esencijalnih minerala. 

Imunosal šumeće tablete

Ako volite šumeće tablete, Imunosal šumeće tablete odličan su izbor. Riječ je o jedinstvenom proizvodu na hrvatskom tržištu koje uz čak 300 mg pročišćenog beta-glukana iz kvasca sadrži i preporučene dnevne doze 10 vitamina i važnog minerala cinka. Dnevna doza je samo jedna tableta dnevno. Brzo se otopi u čaši vode pružajući optimalnu dozu beta-glukana, vitamina i cinka i trenutnu dozu hidratacije u obliku ukusnog napitka s okusom naranče.

Brza apsorpcija i kompleksan sastav glavne su prednosti ovog proizvoda. Imunosal šumeće tablete ne sadrže šećer i mogu ih koristiti i djeca već od 6 godina i to 1/2 tablete dnevno. Izvrstan su izbor za ponijeti na posao u torbi, za tinejdžere, sportaše, ali i za sve one koje traže dodatak prehrani za imunitet, ali ne vole ili ne mogu piti kapsule.

Potražite u ljekarnama

Svi proizvodi iz Imunosal linije se mogu nabaviti u ljekarnama bez recepta ili s dostavom na kućnu adresu na poznatoj internet trgovini drogerija.hr,  a više informacija možete potražiti na službenim stranicama Pharmoval proizvoda.

 

[1] Izvor: IQVIA Market Viewer Croatia, 2020.
[2] Izvor: IQVIA Market Viewer Croatia, 2021.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj