Obavijesti

Promo sadržaj

Voljela bih da sam ovo znala ranije

Voljela bih da sam ovo znala ranije
1

Rođenje bebe jedan od najuzbudljivijih događaja, ali kupovina sve potrebne opreme i pribora za bebe nije nimalo lagan zadatak

Razgovarali smo s mamama i pripremili vam dragocjene savjete koji će vam pomoći da opremu za svoju bebu kupite jednostavnije, brže i jeftinije.

Iskoristite najbolji alat koji vam olakšava sve faze kupovine, od istraživanja proizvoda pa do same realizacije kupnje - Jeftinije.hr, vodeći hrvatski portal za usporednu kupovinu i praćenje ponuda najrazličitijih web trgovina.   

Prije nego kupite novu autosjedalicu, dječja kolica ili krevetić, provjerite praktične savjete o kupovini opreme za djecu koju su nam otkrile mame:

•    Usporedite cijene online.

Obavezno provjerite ponude u web trgovinama i usporedite cijene online jer se može dogoditi da dječja kolica od 1000kn u nekoj drugoj trgovini koštaju duplo više. S malom bebom teško je planirati dugotrajan obilazak trgovina zato je online kupovina i usporedba cijena idealan način da pronađete sve što vam treba po odličnim cijenama.

•    Napravite listu stvari koje ćete trebati.

Popišite stvari koje ćete trebati odmah i pričekajte s kupovinom one opreme koja vam neće trebati prvih nekoliko tjedana ili mjeseci poput stolice za hranjenje. Ovo je nekoliko obaveznih stvari koje će vam trebati čim beba dođe iz rodilišta: tetra pelene, jednokratne pelene, vlažne maramice i dobra krema za guzu, kadica za kupanje i kvalitetan toplomjer.

•    Nemojte pretjerivat s odjećom.

Bebe brzo napreduju i rastu zato nemojte na početku pretjerivati s kupovinom odjeće. Mame savjetuju da kupite dovoljno bodija i pidžamica da vam mogu potrajati kroz cijeli tjedan – 7 bodija i 7 pidžamica. Pripremite nekoliko pari čarapica i dva komada pamučnih kapica. Mame kažu da nikada ne možete imati dosta podbradnika za bebe – slažete se?

•    Zamijenite kolica nosiljkama za bebe ili sling maramama.

Brojne mame radije biraju nosiljke i sling marame za nošenje djeteta. Nosiljke su puno praktičnije i jednostavnije za upotrebu od dječjih kolica, posebno ako često i rado izlazite sa bebom. Ako ste nesigurne oko odabira, posudite nosiljku od prijateljice i provjerite odgovara li vam takav način nošenja djeteta.

•    Provjerite odgovara li autosjedalica vašem automobilu.

Autosjedalica je dio opreme za djecu koju treba odabrati sa puno pažnje. U odabiru prikladne autosjedalice mogu vam pomoći neki od testova autosjedalica, a obavezno provjerite ima li izabrana sjedalice sve certifikate. Ako redovito koristite više od jednog auta, kupite dodatnu bazu za autosjedalicu kako bi ju jednostavno mogli koristiti u oba vozila.

•    Različiti krevetići imaju različitu visinu.

Kod odabira dječjeg krevetića provjerite odgovara li vam visina krevetića i koliko je jednostavno dijete stavljati i vaditi iz njega. Posebno ako ste niski. Pažljivo odaberite i madrac za krevetić, tvrdi madrac s oprugama puno je bolji izbor od mekših madraca s memorijskom pjenom. Izaberite jednostavnu pamučnu posteljinu za krevetić. Izbjegnite kupovinu jastuka i dodatnih pokrivača i bilo kakvih ukrasa za krevetiće dok beba ne napuni 6 mjeseci.

•    Nemojte da vas zavaraju lijepi proizvodi koji se ne mogu lako očistiti.

Proizvode birajte prema njihovoj praktičnosti ne samo prema privlačnosti. Proizvodi koji vam trebaju moraju se moći lako i temeljito očistiti.

•    Razgovarajte s drugim roditeljima.

Ponuda opreme za bebe mijenja se i na tržište neprestano dolaze novi proizvodi. Ako imate nedoumice oko odabira, potražite savjet od prijatelja koji imaju malu djecu i zamolite ih za preporuke. To vam može uštedjeti jako puno vremena. Ako nemate drugog izbora, prije kupovine provjerite iskustva i komentare drugih kupaca na internetu.

•    Obratite pažnju na težinu dječjih kolica koje ste odabrali.

Većina roditelja se slaže da su modularni sustavi dječjih kolica praktičan i dobar izbor jer mogu pratiti rast djeteta i zadovoljiti sve potrebe koje imate. Kod odabira, obratite pažnju na težinu kolica, ali i na njihovu visinu. Provjerite i odgovara li visina kolica i vašem partneru. Ako imate i malo starije dijete razmislite o kupnji zgodnih nastavaka za dječja kolica na kojima se starija djeca mogu voziti.

•    Kupujte u web trgovinama koje su pouzdane i sigurne.

Kad god je moguće čitajte iskustva i komentare drugih kupaca i kupujte u trgovinama koje su pouzdane i sigurne i prodaju provjerenu i kvalitetnu dječju opremu. Obavezno čuvajte sve račune, jamstva i upute za korištenje proizvoda.

Sve što trebate potražite u web trgovinama!


Sa bebom kod kuće svaki slobodni trenutak je dragocjen i puno je jednostavnije sav potreban pribor i opremu potražiti i provjeriti u web trgovinama:

1.    Kupnju započnite u online shopping centru Jeftinije.hr (500.000 proizvoda iz preko 250 trgovina)
2.    Instalirajte besplatni dodatak za Chrome 1-2-3 Kupovina s Jeftinije.hr koji će vam omogućiti pregled cijena u hrvatskim web trgovinama dok pretražujete proizvode na Googleu
3.    Provjerite akcijsku ponudu dječje opreme u omiljenim trgovinama pregledavajući aktualne kataloge i letke

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija
PROMO

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija

Deseto izdanje ovog festivala obilježeno je punim festivalskim dvoranama i fantastičnom energijom, a racionalna iracionalnost, predvidiva nepredvidivost i zapečatili su dojmove s ovog tipično-netipičnog festivala.
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...