Obavijesti

Promo sadržaj

Volkswagen, Audi, SEAT i ŠKODA servisi i dalje rade

Volkswagen, Audi, SEAT i ŠKODA servisi i dalje rade
5

Ovlašteni Volkswagen, Audi, SEAT i ŠKODA servisi nastavljaju pružati punu podršku svim svojim klijentima i tijekom pandemije

Zadnjih mjesec dana i u Hrvatskoj se budimo, provodimo dan i liježemo opterećeni brigom i strahom za vlastito zdravlje i zdravlje svojih bližnjih. Život, međutim, mora ići dalje, te je upravo u ovim zahtjevnim vremenima važno ne posustati i pokušati živjeti što organiziranije i dati podršku onima koji nemaju privilegiju ostati u svome domu, čiji se poslovi ne mogu obavljati isključivo putem interneta i koji svakodnevno odlaze na svoje radno mjesto, nerijetko osobnim automobilom.

Ovlašteni Volkswagen, Audi, SEAT i ŠKODA servisi dio su ove zajednice i na svoj način u njoj aktivno sudjeluju. To ponajprije uspijevaju zahvaljujući svojim vrijednim radnicima, mehaničarima i ostalim djelatnicima koji i dalje dolaze na posao, predano radeći svoj posao, svjesni vlastite odgovornosti. Usprkos ograničenosti kontakata, svaki klijent ovlaštenih servisa osjećat će se dobrodošlo i ugodno, jer će mu se, osim uobičajeno profesionalne i vrhunski izvedene usluge, pružiti maksimalna sigurnost zahvaljujući poštivanju strogih higijenskih standarda i ostalih preporuka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

To konkretno znači da su u ovlaštenim Volkswagen, Audi, SEAT i ŠKODA servisima tijekom pružanja usluge zaštićena sva kontaktna područja u kabini vozila, što uključuje volan, ručicu mjenjača, prostor za noge kod vozača te sjedalo vozača. Djelatnici ovlaštenih servisa opremljeni su potrebnom zaštitnom opremom - maskama, rukavicama i zaštitnim odijelima.

Ovlašteni Volkswagen, Audi, SEAT i ŠKODA servisi svojim kupcima nude dodatnu mogućnost kompletne dezinfekcije unutrašnjosti vozila i klima uređaja, kako bi se kupci osjećali maksimalno sigurno. Ta usluga podrazumijeva dezinfekciju kompletnog klimatizacijskog sustava i sustava dovoda zraka, stvaranje higijenskog okruženja koje onemogućava stvaranje bakterija i do šest mjeseci nakon čišćenja te se iz sustava dovoda zraka i unutrašnjosti vozila u samo 15 minuta (prema normi EN 14476) eliminira 99,99 % svih virusa, uključivo i virus SARS-CoV-2 (Covid-19).

Osim pojačanog opreza zbog trenutne pandemije, ostaje i činjenica da se tijekom proljeća vode uobičajene bitke s alergenima koji nerijetko izazivaju alergijske reakcije te otežavaju vožnju, što može ugroziti sigurnost vozača i ostalih putnika u vozilu. Zbog toga je iznimno važna čistoća i svježina zraka u kabini vozila. Ovlašteni Volkswagen, Audi, SEAT i ŠKODA servisi standardno rade zamjene originalnog filtra peludi i prašine. Pouzdana filtracija uklanja gotovo 100 % peludi i čestica prašine iz zraka, pročišćava zrak u unutrašnjosti vozila i smanjuje mogućnost zamagljivanja prozora, čime omogućuje ugodniju i sigurniju vožnju. Na koncu, zbog iritacije dišnog sustava, prisiljeni smo kihati, a kihanje u vožnji pri brzini od 50 km/h znači čak 13 metara vožnje naslijepo, što predstavlja osobit rizik.

Iza ovih zaštitnih mjera, opreme i sigurnosnih protokola u ovlaštenim Volkswagen, Audi, SEAT i ŠKODA servise stoji isključivo briga za zdravlje kupaca i vlastitih zaposlenika kao i želja da svi što prije nastavimo živjeti uobičajenim životom. Svim građanima žele sigurnu vožnju i dobro zdravlje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini