Promo sadržaj

Komentari 0

Volkswagen, Audi, SEAT i ŠKODA servisi i dalje rade

Volkswagen, Audi, SEAT i ŠKODA servisi i dalje rade

Ovlašteni Volkswagen, Audi, SEAT i ŠKODA servisi nastavljaju pružati punu podršku svim svojim klijentima i tijekom pandemije

Zadnjih mjesec dana i u Hrvatskoj se budimo, provodimo dan i liježemo opterećeni brigom i strahom za vlastito zdravlje i zdravlje svojih bližnjih. Život, međutim, mora ići dalje, te je upravo u ovim zahtjevnim vremenima važno ne posustati i pokušati živjeti što organiziranije i dati podršku onima koji nemaju privilegiju ostati u svome domu, čiji se poslovi ne mogu obavljati isključivo putem interneta i koji svakodnevno odlaze na svoje radno mjesto, nerijetko osobnim automobilom.

Ovlašteni Volkswagen, Audi, SEAT i ŠKODA servisi dio su ove zajednice i na svoj način u njoj aktivno sudjeluju. To ponajprije uspijevaju zahvaljujući svojim vrijednim radnicima, mehaničarima i ostalim djelatnicima koji i dalje dolaze na posao, predano radeći svoj posao, svjesni vlastite odgovornosti. Usprkos ograničenosti kontakata, svaki klijent ovlaštenih servisa osjećat će se dobrodošlo i ugodno, jer će mu se, osim uobičajeno profesionalne i vrhunski izvedene usluge, pružiti maksimalna sigurnost zahvaljujući poštivanju strogih higijenskih standarda i ostalih preporuka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

To konkretno znači da su u ovlaštenim Volkswagen, Audi, SEAT i ŠKODA servisima tijekom pružanja usluge zaštićena sva kontaktna područja u kabini vozila, što uključuje volan, ručicu mjenjača, prostor za noge kod vozača te sjedalo vozača. Djelatnici ovlaštenih servisa opremljeni su potrebnom zaštitnom opremom - maskama, rukavicama i zaštitnim odijelima.

Ovlašteni Volkswagen, Audi, SEAT i ŠKODA servisi svojim kupcima nude dodatnu mogućnost kompletne dezinfekcije unutrašnjosti vozila i klima uređaja, kako bi se kupci osjećali maksimalno sigurno. Ta usluga podrazumijeva dezinfekciju kompletnog klimatizacijskog sustava i sustava dovoda zraka, stvaranje higijenskog okruženja koje onemogućava stvaranje bakterija i do šest mjeseci nakon čišćenja te se iz sustava dovoda zraka i unutrašnjosti vozila u samo 15 minuta (prema normi EN 14476) eliminira 99,99 % svih virusa, uključivo i virus SARS-CoV-2 (Covid-19).

Osim pojačanog opreza zbog trenutne pandemije, ostaje i činjenica da se tijekom proljeća vode uobičajene bitke s alergenima koji nerijetko izazivaju alergijske reakcije te otežavaju vožnju, što može ugroziti sigurnost vozača i ostalih putnika u vozilu. Zbog toga je iznimno važna čistoća i svježina zraka u kabini vozila. Ovlašteni Volkswagen, Audi, SEAT i ŠKODA servisi standardno rade zamjene originalnog filtra peludi i prašine. Pouzdana filtracija uklanja gotovo 100 % peludi i čestica prašine iz zraka, pročišćava zrak u unutrašnjosti vozila i smanjuje mogućnost zamagljivanja prozora, čime omogućuje ugodniju i sigurniju vožnju. Na koncu, zbog iritacije dišnog sustava, prisiljeni smo kihati, a kihanje u vožnji pri brzini od 50 km/h znači čak 13 metara vožnje naslijepo, što predstavlja osobit rizik.

Iza ovih zaštitnih mjera, opreme i sigurnosnih protokola u ovlaštenim Volkswagen, Audi, SEAT i ŠKODA servise stoji isključivo briga za zdravlje kupaca i vlastitih zaposlenika kao i želja da svi što prije nastavimo živjeti uobičajenim životom. Svim građanima žele sigurnu vožnju i dobro zdravlje.