Obavijesti

Promo sadržaj

Voziš se u taksiju i isprobavaš proizvode? Uskoro će to biti moguće

Voziš se u taksiju i isprobavaš proizvode? Uskoro će to biti moguće
4

Ako ste u skorije vrijeme na ulicama Grada Zagreba vidjeli upečatljive ljubičasto-žute automobile s istaknutim vizualom flastera, vjerojatno niste mogli ne obratiti pozornosti

Riječ je o novoj omnichannel platformi Flaster, a upravo su istaknuti vizuali jedna od ključnih taktika kojom će se voditi u obljepljivanju svojih vozila.

SPOJ UGODNE VOŽNJE I OMILJENIH PROIZVODA

Flaster je omnichannel platforma koja povezuje brendove koji žele iskoristiti sve prednosti pokretnog vanjskog oglašavanja za promociju i vozače koji su svakodnevno na cesti na užurbanim lokacijama u gradu, a žele dodatno zaraditi. 

Flaster vozilima upravljat će odabrani vozači koji su svakodnevno na najposjećenijim lokacijama u gradu koji će osigurati ugodnu vožnju uz dodatni benefit brenda koji se oglašava.

Unutar automobila potrošači će moći saznati nešto više o brendu/proizvodu koji se oglašava, isprobati omiljeni proizvod ili dobiti besplatan uzorak. Na taj način Flaster želi spojiti tri glavna benefita za potrošače – upoznavanje s proizvodom, angažman potrošača i besplatno isprobavanje proizvoda.

JEDNO VOZILO – JEDAN BREND – JEDNA PORUKA

Politika Flastera je jednostavna – jedno vozilo, jedan brend, jedna poruka. Na taj način žele osigurati uočljivost, ali i komunicirati jasnu poruku svim potrošačima.

Flaster vozila uskoro će se naći na ulicama Zagreba, a prve kampanje već su potvrđene.

www.flaster.co

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!