Obavijesti

Promo sadržaj

Vrhunski televizor uz najbolju 4K sliku i vjeran prikaz boja

Vrhunski televizor uz najbolju 4K sliku i vjeran prikaz boja
3

Panasonicov model TX-65DX900E najprestižniji je 4K model na tržištu koji uz prostranu dijagonalu od 65“ (165 cm) nudi nenadmašnu kvalitetu slike u 4K rezoluciji uz vrhunski kontrast i nevjerojatno vjeran prikaz boja

TX-65DX900E nudi najvjerniju kvalitetu slike uz 4K HDR THX certifikat i prošireni spektar boja, a poseban je po novom LED osvjetljenju s čak 512 neovisnih zona zatamnjenja – više od iti jednog drugog televizora na tržištu – što mu omogućuje neviđen kontrast među LCD televizorima i najdublji prikaz crne boje.

Kvalitetu slike jamči TXH certifikat za koji je potrebno proći više od 400 laboratorijskih testova u 30 kategorija, što je jamac vrhunski kalibrirane slike. Strogi  standardi izvedbe potrebne za dobivanje ovog certifikata koji je utemeljio legendarni George Lucas i beskompromisna kvaliteta slike jamče vam da ćete doista iskusiti viziju filmskog stvaratelja.

Pored TXH-a, ovaj vrhunski televizor jedan je od rijetkih koji nude i Ultra HD Premium certifikat. Ultra HD Premium oznaka je kojom udruženje proizvođača audiovideo opreme jamči da određeni model daje vrhunski prikaz HDR (High Dynamic Range) slika, kao što je to slučaj i s modelom TX-65DX900E. Duboke nijanse crne kombiniraju se s vrlo svijetlim naglascima kako bi se postigla razina stvarnosti kakva nije bila prethodno moguća na televizoru - a to posebice vrijedi za Panasonicove Premium HDR zaslone kao što je ovaj.

Procesor Studio Master HCX predstavlja vrhunac u Panasonicovoj tehnologiji obradi slike. Nastao na temelju Panasonicovih iskustava s bojom, nijansama crne i svjetlinom plazma televizora referentne kvalitete i profesionalne opreme za emitiranje, ovaj sustav je dodatno podesio Panasonicov holivudski laboratorij kako bi prikazivao sliku kvalitete koja odgovara redateljevoj viziji i bio potpuno uskladiv s holivudskim standardom za prikaz boja Rec.709.

Vrhunsku sliku prati i izuzetan audiosustav ugrađen u ovaj televizor – četiri ugrađena zvučnika brinu se da vam jasno dočaraju svaku riječ i svaki specijalni efekt.

Unatoč sjajnim tehnološkim karakteristikama, modelom se izuzetno lako upravlja zahvaljujući brzoj Smart TV platformi, a mogućnost instaliranja i korištenja posebnih aplikacija otvara sasvim novi svijet usluga kojima možete pristupiti putem vašeg televizora.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana