Obavijesti

Promo sadržaj

Vrijedne nagrade za kupnju domaće kozmetike u Konzumu

Vrijedne nagrade za kupnju domaće kozmetike u Konzumu
4

Ako ste korisnik kozmetičkih proizvoda domaćih brendova Asebon, Asepsoleta, Biobaza, Rosal Lipbalm, Melem, Pitroid, Plidenta, Ralon, Rosal i Rosal Clean te ih tijekom listopada kupite u Konzum trgovinama, možete sudjelovati u bogatoj SMS nagradnoj igri

Sudjelovati je vrlo lako – dovoljno je kupiti jedan, bilo koji proizvod i poslati SMS sadržaja: MAGDIS, broj računa, ime i prezime, adresu na broj 60777 (2,40kn/SMS) te iskušati sreću u osvajanju vrijednih nagrada. Svaki tjedan dijeli se jedan električni romobil Fiat500 F-10 te 25 poklon paketa kozmetike u vrijednosti tisuću kuna. U završnom izvlačenu, možete osvojiti Fiat 500C Dolce, neodoljivu gradsku jurilicu u Plidenta plavoj boji.

Za potrebe nagradne igre Asepsoleta, Biobaza, Melem, Plidenta i Ralon su pripremili i posebne pakete po povoljnim cijenama koje također možete naći u Konzum trgovinama. Iskoristite ovu priliku, osigurajte si zalihu omiljenih proizvoda te povećajte mogućnosti dobitka. Broj prijava nije ograničen sve dok svaka prijava sadrži jedinstveni broj računa. Čuvajte račune kao dokaz o kupnji i pratite web stranicu www.magdis-grupa.hr za informacije o dobitnicima. Ovdje također možete naći i odgovore na sva pitanja vezana uz SMS nagradnu igru.

Pogledajte bogati nagradni fond

MAGDIS GRUPA 600x423px

Fiat 500 1.0 GSE BSG Dolce

Osvojite novi Fiat 500 Hybrid - 3-cilindrični 1,0-litreni benzinac s 12-voltnim remenom, integriranim elektromotorom (BSG) i litijskom baterijom, koji zajedno isporučuje 70 konjskih snaga i 92 Nm pri 3500/min. Blistava plava Dipinto di Blu boja oduševit će vas na prvu, dok će gradska vožnja biti još ugodnija uz presvučenu presvlaku od ledeno bijele tkanine Oxford i fiksni stakleni krov sa sjenilom protiv sunca. Blještav je, sjajan je. To je izvrstan gradski auto.  

MAGDIS GRUPA 600x423px

Električni romobil Fiat 500 f-10

Osvojite Fiat 500 električni romobil sa kotačima od 10” i težinom od 15.40 kg, koji je idealan za ugodnu gradsku vožnju. Vrijeme punjena traje 5-6 sati sata uz zaštitu od preopterećenja, posjeduje mogućnost sklapanja upravljača, ekran na kojem se može vidjeti status baterije, prijeđeni kilometri, brzina i osvjetljenje, te prednje i stražnje svjetlo. Napravljen je od čelika a snaga motora iznosi 350 W uz doseg do 20 km, ovisno o terenu i težini korisnika.

MAGDIS GRUPA 600x423px

Poklon paket kozmetičkih proizvoda

Pripremili smo vam raskošni paket kozmetičkih proizvoda Magdis grupa brendova, koji osim što upotpunjuje cjelokupnu njegu lica, tijela i oralnu higijenu za cijelu obitelj, pruža i jedinstvenu, prirodnu svježinu te neodoljivu mekoću koja će vas oduševiti. Zaigrajte i osvojite poklon paket u iznosu od 1.000,00 kuna.

Pazi, mazi, vozi… i još stotinu razloga za njegu premium proizvodima domaćih kozmetičkih brendova uz koje su odrasle generacije zadovoljnih kupaca.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura