Obavijesti

Promo sadržaj

Vrijeme je za hedonizam kakav još niste doživjeli.

Vrijeme je za hedonizam kakav još niste doživjeli.
10

Ako ste globetrotter ili to želite postati, Andresita`s Palace Residence će biti vaš novi Dreamland Hideaway i „Place to Be“!

Zašto ići na Bali kad su Bale tako blizu – od ljeta 2022 godine u srcu Istre možete imati svoju vlastitu, minimalističku i egzotičnu vilu. 

Kao da se cijeli svijet smjestio u dvije Andresita's Palace vile u Balama, u samom centru predivnog istarskog mjesta, ali uz ekstra dozu privatnosti koja će vam dati intimni osjećaj najskrovitijeg mjesta u svijetu. 

Savršeno odredište za odmor spaja predmete iz cijelog svijeta - mnoštvo ručno izrađenog namještaja poput umivaonika iz Afrike, lustera iz Maroka, ograde od bambusa iz Indonezije i namještaja od 130 godina starih hrastova s ​​hrvatskih otoka. U Andresita's Palace vilama prevladavaju bliskoistočni detalji, moderno dizajnirani gadgeti iz Francuske, Španjolske i Njemačke. Nećete odoljeti niti prirodnim materijalima kao što su drvo i kamen, uz minimalistički i čisti okoliš s mnogo ručno izrađenih detalja koji će opustiti tijelo i dušu tijekom zasluženog odmora. 

Ako je ekološka održivost vaš stil života te do svojeg odredišta želite doći uz minimalan utjecaj na okoliš, na parkiralištu je dostupan električni punjač kako biste i za vrijeme odmora živjeli vaš „sustainability-lifestyle“ i zaštitli prirodu dok upoznajete predivnu Istru. 

A gdje je dodatni hedonizam? Dakle nijedna vaša želja ne smije ostati neispunjena. Ukoliko želite rezervirati privatnog kuhara ili naručiti dostavu jela kao poslugu u sobu, to možete učiniti po dogovoru. Masaže i obilasci znamenitosti također su dostupni na zahtjev. 

Ako želite uživati u većem društvu, do sedam osoba udobno će se smjestiti u Andresita`s Palace State-of-the-art Tropical Villi na površini od 230 m2, u četiri sobe - tri spavaće i četiri kupaonice. U bilo koje doba dana ili noći na raspolaganju vam je vrt s bazenom gdje vas nitko ne može ometati u vašim mislima, niti u ljepoti koju ćete osjetiti kroz ideju tropske rezidencije u srcu Istre.  

Ako ste digitalni nomad ili worktation-zaljubljenik koji želi osvojiti svijet Andresita`s Palace - Villa s krovnom terasom je idealno mjesto za inspiraciju koju tražite za ostvarenje vaših snova. 

Na površini od 105 m2 na usluzi su vam tri sobe - dvije spavaće sobe i dvije kupaonice te predivna krovna terasa s pogledom u beskrajno zelenilo. 

Na pitanje od ideji spajanja više kultura u jednu cjelinu, vlasnica imanja Andreja Majer odgovorila je kako ju je inspirirala poznata izjava Dalaj Lame da jednom godišnje treba posjetiti mjesto na kojem nikada niste bili, te je s obzirom na situaciju koja zadnjih par godina nije išla na ruku ljubiteljima putovanja, odlučila osmisliti koncept nekoliko kultura na jednom mjestu kako bi svaki put kada se vratite doživjeli novo iskustvo. 

Zapratite Andresita’s Palace Residence na Instagramu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura