Obavijesti

Promo sadržaj

Vrijeme je za igru - grudajte se, napišite kreativnu poruku i osvojite Zoot iPhone XS!

Vrijeme je za igru - grudajte se, napišite kreativnu poruku i osvojite Zoot iPhone XS!

Možete se grudati u svako doba dana - u pauzi na poslu, prije spavanja, prije i poslije tuluma... Grudalica je tu 24 sata na dan sve do 22. prosinca

Blagdani su pred vratima, stižu nam dani kojima se svi veselimo - ne samo zbog poklona! Nadamo se i bijelom Božiću jer svi znamo da snježne radosti donose najbolju zabavu. A veselju nema kraja, ni za djecu ni za odrasle, kada je u pitanju omiljena zimska aktivnost - grudanje.

No kako svake godine sve duže čekamo snijeg, ove smo ga godine odlučili preduhitriti i započeti grudanje bez - snijega. Ne, ne, nije šala! Na stranici grudalica.a1.hr možete sudjelovati u virtualnom grudanju s prijateljima, curom ili dečkom, roditeljima... Osim što ćete ih virtualno ohladiti jednom ledenjačom ili iznenaditi rafalnom grudom, imate im priliku, uz grudu, poslati i poruku!. Šest najkreativnijih poruka bit će nagrađeno uređajem Zoot iPhone XS!

Što morate učiniti?

Vrlo je jednostavno. Nakon što uđete na grudalica.a1.hr, najprije birate grudu kojom gađate prijatelja. Svi znamo da svaka gruda ne znači isto, zato su tu Regularna, Bljuzga, Ledenjača, Rafalna, Snješko ili Žuta s kojom možeta nasmijati i razveseliti najdraže. Klikom na grudu birate onu s kojom želite gađati, a na idućem koraku upišete svoje ime, svoj e-mail, poruku za dragu osobu te ime osobe kojoj je poruka namijenjena. Nakon toga očita vam se kod, koji skenirate i šaljete poruku putem jedne od ponuđenih opcija slanja: WhatsApp, Viber, Facebook Messenger, e-mail, SMS.

Što više poruka pošaljete, veće su šanse da vam pod bor stigne Zoot iPhone XS!

Možete se grudati u svako doba dana - u pauzi na poslu, prije spavanja, prije i poslije tuluma. Grudalica je tu 24 sata na dan sve do 22. prosinca.

Kreni s grudanjem odmah!

Sretno svima u grudanju!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!