Promo sadržaj

Komentari 0

Vrijeme je za igru - grudajte se, napišite kreativnu poruku i osvojite Zoot iPhone XS!

Vrijeme je za igru - grudajte se, napišite kreativnu poruku i osvojite Zoot iPhone XS!

Možete se grudati u svako doba dana - u pauzi na poslu, prije spavanja, prije i poslije tuluma... Grudalica je tu 24 sata na dan sve do 22. prosinca

Blagdani su pred vratima, stižu nam dani kojima se svi veselimo - ne samo zbog poklona! Nadamo se i bijelom Božiću jer svi znamo da snježne radosti donose najbolju zabavu. A veselju nema kraja, ni za djecu ni za odrasle, kada je u pitanju omiljena zimska aktivnost - grudanje.

No kako svake godine sve duže čekamo snijeg, ove smo ga godine odlučili preduhitriti i započeti grudanje bez - snijega. Ne, ne, nije šala! Na stranici grudalica.a1.hr možete sudjelovati u virtualnom grudanju s prijateljima, curom ili dečkom, roditeljima... Osim što ćete ih virtualno ohladiti jednom ledenjačom ili iznenaditi rafalnom grudom, imate im priliku, uz grudu, poslati i poruku!. Šest najkreativnijih poruka bit će nagrađeno uređajem Zoot iPhone XS!

Što morate učiniti?

Vrlo je jednostavno. Nakon što uđete na grudalica.a1.hr, najprije birate grudu kojom gađate prijatelja. Svi znamo da svaka gruda ne znači isto, zato su tu Regularna, Bljuzga, Ledenjača, Rafalna, Snješko ili Žuta s kojom možeta nasmijati i razveseliti najdraže. Klikom na grudu birate onu s kojom želite gađati, a na idućem koraku upišete svoje ime, svoj e-mail, poruku za dragu osobu te ime osobe kojoj je poruka namijenjena. Nakon toga očita vam se kod, koji skenirate i šaljete poruku putem jedne od ponuđenih opcija slanja: WhatsApp, Viber, Facebook Messenger, e-mail, SMS.

Što više poruka pošaljete, veće su šanse da vam pod bor stigne Zoot iPhone XS!

Možete se grudati u svako doba dana - u pauzi na poslu, prije spavanja, prije i poslije tuluma. Grudalica je tu 24 sata na dan sve do 22. prosinca.

Kreni s grudanjem odmah!

Sretno svima u grudanju!