Obavijesti

Promo sadržaj

Webračun - Jednostavna fiskalna blagajna

Webračun - Jednostavna fiskalna blagajna
5

Webracun.com je jednostavna domaća aplikacija za izdavanje račun i fiskalizaciju. Moguće ju je koristiti na računalu, tabletu i mobitelu

Po potrebi se vrlo jednostavno povezuje sa vašom web trgovinom te omogućuje automatsku fiskalizaciju računa web trgovine.

Uz samo izdavanje računa moguće je i voditi stanje zaliha, kreirati ponude, radne naloge te eRačune prema obveznicima Zakona o javnoj nabavi.

Webracun.com je domaća aplikacija za izdavanje računa i fiskalizaciju. Cilj aplikacije je maksimalno pojednostaviti administrative poslove vezane uz izdavanje računa, ponuda, eRačuna te vođenja stanja zaliha.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Webračun aplikaciju možete koristiti na računalu u uredu ili kod kuće za obavljanje administrativnih poslova, evidencija i izvještavanja te na terenu kao mobilnu fiskalnu blagajnu na vašem tabletu ili mobitelu.

Istovremeno, ako postoji potreba možete i vlastitu web trgovinu povezati sa Webračun aplikacijom te na taj način centralizirati izdavanje račun i fiskalizaciju kroz samo jedan sustav.

Povremeno trebate poslati eRačun prema obveznicima Zakona o javnoj nabavi? Webračun aplikacija vam omogućuje i to da jednim klikom svoj klasičan račun pošaljete kao eRačun.

Što webracun.com nije? Webračun nije cjeloviti uređaj već samo aplikacija koju koristite na vašem računalu, tabletu ili mobitelu, a račune ispisujete na postojeći printer.

Što Webračun razlikuje od ostalih sličnih aplikacija? Webračun se trudi biti najjednostavnija aplikacija za fiskalizaciju i izdavanje računa na tržištu. Račun se može kreirati i fiskalizirati sa samo dva klika. Velika prednost Webračun aplikacije je što se ona može istovremeno koristiti na računalu, mobitelu te se povezati sa vašom web trgovinom. Na taj način možete riješiti sve svoje fiskalizacijske potrebe jednom aplikacijom.

Webracun.com aplikacija pruža pomoć svakom malom poduzetniku u njegovim svakodnevnim zadacima na jednostavan i intuitivan način.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince