Obavijesti

Promo sadržaj

Wienerberger Leadax Roov – hidroizolacija koja postavlja nove standarde

Wienerberger Leadax Roov – hidroizolacija koja postavlja nove standarde
6

Wienerberger Leadax Roov predstavlja visokokvalitetnu hidroizolacijsku membranu za ravne krovove. Njezine istaknute karakteristike obuhvaćaju izuzetne performanse, ekološku održivost, efikasnu ugradnju te vodonepropusnost.

Ako ste u potrazi za pouzdanim i sigurnim proizvodom koji će vam pružiti dugotrajnu zaštitu, Wienerberger Leadax Roov je izvrsna opcija.

Brza i jednostavna ugradnja

Wienerberger Leadax Roov instalira se jednostavno i brzo, pružajući vam značajne prednosti uštede vremena i novca tijekom faze izgradnje krova. Jedna od ključnih prednosti je što instalacija Wienerberger Leadax Roov hidroizolacijske membrane ne zahtijeva primjenu termo zavarivanja (vrući zrak) ni varenja spojeva otvorenim plamenom, već se postiže kroz efikasno lijepljenje s pomoću snažnog ljepila Wienerberger Leadax BioBind koje se temelji na alkoholu.

Sveukupno gledano, Wienerberger Leadax Roov predstavlja izvanredno rješenje koje vam, ne samo osigurava izdržljivu hidroizolaciju vašeg krova, već vam također omogućava da ostvarite značajne uštede u smislu vremena i financijskih resursa tijekom cijelog postupka izgradnje.

Dugotrajne performanse

Wienerberger Leadax Roov ima ispitani životni vijek od 50 godina. To znači da će vam ovaj proizvod pružiti dugotrajnu i pouzdanu zaštitu. Osim trajnosti, ovaj proizvod se ističe i po održivosti jer je izrađen od materijala koji se može u potpunosti reciklirati. Ova karakteristika ga čini optimalnim izborom za sve one koji su u potrazi za održivim ekološkim materijalima. Trajnost na UV zračenje, smrzavanje, toplinsko rastezanje kao i na sve druge utjecaje je ispitana i dokazana!

Off – white boja

Postoji vrlo dobar razlog zašto je proizvod Wienerberger Leadax Roov bijele boje. Krovovi prekriveni crnim i tamnim membranama mogu doseći površinsku temperaturu od čak 80°C. S druge strane, krovovi pokriveni bijelom membranom dosežu oko 50°C. Hlađenje građevina s crnim krovovima zahtijeva više energije od građevina s bijelim krovom. Bijela boja membrane bolje odbija sunčevu svjetlost, čime se smanjuje indeks solarne refleksije te održava ugodnu temperaturu zgrade i štedi energiju.

Folija prikladna za različite vrste krovova

Proizvod Wienerberger Leadax Roov se može upotrebljavati na raznim vrstama krovova, uključujući prohodne krovove, solarne krovove, plave i zelene krovove, sve to samo s jednom membranom!

Solarni krov

Proizvod Wienerberger Leadax Roov je vrlo pogodan u kombinaciji sa solarnim panelima. Pri višim temperaturama solarni paneli imaju lošiju električnu vodljivost, što smanjuje njihovu učinkovitost. Bijeli krov ispod solarnih ploča osigurava manje toplinskog zračenja na krovu, što solarne ploče održava hladnijima te to znači da proizvode više energije. Wienerbeger Leadax Roov membrana je debljine 1,5 milimetar te je bez problema moguće hodati po krovu da bi se izvršilo održavanje solarnih ploča.

Krov za rekreaciju

Krov za rekreaciju stvara više životnog i / ili radnog prostora. Može se kombinirati sa zelenim krovom, na primjer, za uzgoj usjeva (voće i povrće) i povećanje bioraznolikosti.

Plavi krov

Iako pojam plavog krova u Hrvatskoj još nije zaživio kao što je u ostatku svijeta, korištenjem Wienerberger Leadax Roov hidroizolacijske membrane moguće je dizajnirati i izvesti takav krov. Plavi krovovi izgrađeni su za privremeno skladištenje kišnice, čime se rasterećuje kanalizacijski sustav. Voda se može skladištiti na krovu ili u spremniku za vodu. Može se filtrirati i upotrebljavati u svrhe kao što je ispiranje WC školjke ili zalijevanje biljaka. Postoje dvije vrste plavih krovova: vodeni krovovi sa stalnom vodom i vodeni krovovi koji privremeno skladište vodu.

Zeleni krov

Wienerberger Leadax Roov hidroizolacijska membrana također je idealna podloga za zelene krovove. Postoje različite vrste zelenih krovova, uključujući krovove od mahovine, vrtne krovove i krovne parkove. Zeleni krovovi pružaju višestruke prednosti: izoliraju zgradu, hlade ljeti i griju zimi, snižavaju temperaturu okoline i pridonose poboljšanju kvalitete zraka.

Vodonepropusnost i sigurnost

Folija je vodonepropusna i testirana na tuču, što znači da će izdržati i najteže vremenske uvjete. Osim toga, folija nije armirana već je kompaktna, što znači da je vrlo laka za ugradnju. Sigurnost je također važna karakteristika ovog proizvoda, jer se može ugraditi bez otvorenog plamena u skladu s najnovijim sigurnosnim standardima. To znači su radnici sigurni tijekom instalacije i da neće biti rizika od pregrijavanja folije te u najgorem slučaju požara.

Pouzdana usluga – osigurano jamstvo

Winerberger Leadax Roov hidroizolacijska membrana ugrađena sa svim sistemskim elementima od strane certificiranih izvođača dolazi sa 10-godišnjim jamstvom. Ovo jamstvo je ograničeno na krovnu membranu Wienerberger Leadax Roov ako se upotrebljava u kombinaciji s komplementarnim dodatnim proizvodima kako je propisano od strane proizvođača materijala. Osim toga, krov se mora održavati jednom godišnje prema uputama.

Ukratko, Wienerberger Leadax Roov je izvrsna opcija za one koji traže hidroizolacijsku membranu za ravni krov koja nudi brzu ugradnju, dugotrajne performanse, sigurnost i održivost. Težite li za proizvodima iznimne pouzdanosti i neupitne sigurnosti, Wienerberger Leadax Roov ispunjava sve vaše kriterije. Odluka je na vama!

Više informacija o Wienerberger Leadax Roov krovnoj foliji, možete pronaći na web stranici Wienerberger Leadax Roov.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Donosimo pet načina kako savladati proljetni umor
PROMO

Donosimo pet načina kako savladati proljetni umor

Proljetni umor, poznat i kao proljetna letargija ili proljetni blues, obično se pojavljuje u ranim proljetnim mjesecima, a mnogi ljudi doživljavaju osjećaj umora, nedostatka energije ili smanjene motivacije.

Dukat osvještava javnost o ulozi šuma i nagrađuje najveće znalce
PROMO

Dukat osvještava javnost o ulozi šuma i nagrađuje najveće znalce

Kratki kvizovi za djecu i odrasle dostupni su na novoj edukativnoj platformi VolimSume.hr putem koje će se građani moći uključiti i u buduće akcije pošumljavanja
Ekskluzivna projekcija filma „Građanski rat“ u Imax-u oduševila sve prisutne
PROMO

Ekskluzivna projekcija filma „Građanski rat“ u Imax-u oduševila sve prisutne

Sinoć je u zagrebačkom kinu CineStar Arena IMAX premijerno prikazan dugoočekivani film „Građanski rat“ studija A24, u distribuciji Blitz filma. Ekskluzivnoj projekciji filma prisustvovale su mnoge osobe iz javnog života, akademskih krugova i medija poput Ivana Vrdoljaka, Bože Skoke, Tvrtka Jakovine, Dražena Lalića i Vedrane Pribičević.