Obavijesti

Promo sadržaj

WOW prirodnom njegom do prekrasne kose i nakon ljeta

WOW prirodnom njegom do prekrasne kose i nakon ljeta
2

Bez obzira na to koliko nam lijepo i opušteno bilo na moru sunčajući se, kupajući se i uživajući u visokim temperaturama uz pokoji ljetni povjetarac, spoj sunca i mora nije najpogodniji za ljepotu

Izrazito suhi i ispucali vrhovi te izblijedjela boja kosu čine beživotnom i tankom, a to su samo neke od posljedica s kojima se suočavamo nakon dolaska s plaže. Želimo li to izbjeći, kosi je potrebno posvetiti posebnu after sun njegu kako bi ostala sjajna, zdrava i mekana te kako bismo zaustavili dodatno pucanje vlasi.

John Masters Organics kozmetika, koja je kroz godine prerasla u kult zbog svojih proizvoda kvalitetnih i prirodnih sastojaka, za ovakve ljetne probleme nudi idealan set koji sadrži sve što je vašoj kosi potrebno za brz i zdrav oporavak. Prvi proizvod je šampon rekonstruktor od meda i hibiskusa. Njegova posebnost je u tome što istovremeno čisti i obnavlja kosu pomoću prijeko potrebnih dviju masnih kiselina koje se prirodno nalaze u obilju u mladoj kosi – linolenske i hijauluronske. Te dvije kiseline pomiješane su sa proteinima soje, riže i zobi kako bi najučinkovitije revitalizirale oštećenu i oslabljenu kosu dajući joj prekrasan miris. Za dubinsku njegu koja će vašoj kosi vratiti zdravlje i sjaj, nakon pranja nanesite rekonstruktor masku od meda i hibiskusa, koji zajedno s uljima avokada, pšeničnih klica i mango maslaca duboko prodiru u vlasi osiguravajući im pregršt hranjivih tvari. Ova čarobna maska se može upotrebljavati nakon svakog pranja kose ili kao zaseban tretman po potrebi, a dovoljno je nježna i za obojenu kosu. Vrlo intenzivan leave-in tretman, idealan za oštećenu, obojenu i izrazito suhu kosu vašoj kosi će podariti i biljni pakung za kosu, stopostotna mješavina biljnih i eteričnih ulja odabranih zbog svojih blagotvornih djelovanja koja kosu istovremeno obnavlja, štiti, hidratizira i hrani. Ekstrakt lavande smanjuje opadanje kose, a ekstrakt ružmarina stimulira rast kose. Iznimno je pogodan za njegu ispucanih vrhova, a može se nanijeti na suhu i mokru kosu.

Nahranite svoju kosu te joj osigurajte besprijekornost, čak i nakon dana provedenog na plaži. Potražite ove čarobne proizvode u online trgovini WOW Junkie te se pobrinite da vam uvijek budu pri ruci, a vašoj kosi osigurajte sjaj i zdravlje. WOW efekt neće izostati! 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja
PROMO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja

Sportsko – obiteljskim druženjem za praznik rada Crvena Kalina i Favbet Foundation razveselili brojne Ukrajince

Pravila nagradnog natječaja #daj2svrhu
NAGRADNI NATJEČAJ

Pravila nagradnog natječaja #daj2svrhu

Iskorištenim Podravkinim limenkama dajte drugu svrhu i pretvorite ih u posude za cvijeće, vaze, posude za olovke, lampe... Deset najkreativnijih natjecatelja Podravka nagrađuje poklon paketima.
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti