Obavijesti

Promo sadržaj

Za mamu, tatu i dijete: provjerite koje će obuća biti „in“ ove godine

Za mamu, tatu i dijete: provjerite koje će obuća biti „in“ ove godine
2

Što će se nositi ove godine? Koji modeli dječje obuće već sada obaraju rekorde? Za mamu, tatu i dijete - provjerite koje će obuća biti „in“ ove godine

Nema ništa simpatičnije od malih dječjih tenisica. Ponekad su toliko preslatke da ih poželite imati za sebe. Tu priča ne mora stati; zašto ne biste u potpunosti uskladili stajling? Dosta modela dostupno je u dječjim, ali i u veličinama za odrasle.

Što kažete na Adidas tenisice za cijelu obitelj?

Osim što su iznimno udobne, Adidas tenisice dolaze u raznim modelima te su kao takve namijenjene za mnogobrojne aktivnosti. Možete ih nositi dok aktivno vježbate na otvorenom, dok šećete, dok vježbate u teretani… Isto tako, drage dame, oni casual modeli kao stvoreni su za upotpunjavanje omiljene odjevne kombinacije. Ženski se modeli dakako razlikuju od muških, i to najčešće po dizajnu, bojama i eventualnim ukrasima. Što kažete na Adidas Sambarose W FZ1831 bijele tenisice s crvenim šljokičastim potplatom i diskretnim logom na jeziku? Nas su oduševile, a vas? Dizajn obuće u potpunosti je u skladu s opšavom. Potplat od visokokvalitetnog materijala u kombinaciji s uloškom osigurava veliku razinu udobnosti tijekom nošenja. Model je kao nacrtan za svakodnevne odjevne kombinacije.

Od muških Adidas modela za svaki dan izdvajamo Terrex Agravic FX6859. Iako su prvenstveno namijenjene za trčanje, možete ih nositi i na posao i u šetnju kako na kratke, tako i na duže staze. Uložak je ergonomski oblikovan što znači da podupire stopalo tijekom svakog pokreta. Obuća je dodatno opremljena tehnologijom Continental i EVA. Zbog odlične amortizacije odnosno ublažavanja udaraca i podrške, muške Adidas Terrex Agravic najbolji su odabir za aktivnosti visokog intenziteta.

Klasični Superstar model za djecu

Naposljetku dolazimo do dječjih „Adidasica“. Na ecipele.hr možete potražiti široku paletu modela od kojih izdvajamo klasični Superstar model za curice i dječake. Postoji u više od 20 različitih kombinacija boja: bijeloj s narančastim crtama i logom, bijeloj s plavim, roza, crvenim crtama ili bijelim crtama, crnoj s bijelim ili crnim crtama, itd.
Tenisice osiguravaju čvrstu potporu oko stopala te su obogaćene Ortholite tehnologijom. Gornji dio izrađen je od kombinacije prirodne i eko kože. Jedini materijal koji se koristio za izradu unutarnjeg dijela je kvalitetna tkanina koja omogućuje disanje stopala te ujedno sprječava znojenje i neugodne mirise. Uložak povećava udobnost tijekom nošenja, a važno je spomenuti i to da tenisice ne ograničavaju pokrete stopala, nego se kreću zajedno sa svakim dječjim korakom.

Zašto su sneakers Puma R78 V Ps najbolji prijatelj vašem djetetu?

Dječja stopala razvijaju se do određenih godina života. Za to im vrijeme morate osigurati kvalitetnu dječju obuću koja će podržavati njihov pravilan razvoj. S tim ciljem predstavljamo vam model Puma tenisica koji je opremljen SoftFoam tehnologijom koja svaki korak čini laganim i udobnim. Gornjište je izrađeno od mrežastog materijala koji sprječava znojenje stopala. Prepoznatljive linije Puma brenda protežu se bočnim dijelovima tenisice, dok je prednji dio kod prstiju dodatno ojačan kožom. Glavni materijal opšava je također eko koža, a unutarnji dio je od kvalitetnog materijala. Gumeni potplat je savitljiv, što znači da se tenisica kreće zajedno s djetetom.

Važno je istaknuti da se širina tenisica regulira pomoću čičak trake. Upravo će zbog toga odgovarati gotovo svakom obliku dječjeg stopala. Tenisice dolaze u roza boji za djevojčice te u sivoj boji za dječake.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve