Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 2

Za putoholičare: Ako planirate putovati s bebom, ovih 5 stvari obavezno ponesite

Powered by Shopaj

Za putoholičare: Ako planirate putovati s bebom, ovih 5 stvari obavezno ponesite

Mnogi putoholičari odustanu od putovanja nakon što dobiju djecu. Iako odlazak od kuće na nekoliko dana može biti vrlo stresan za djecu, ali i roditelje, uz pomoć nekoliko stvari put može proći u najboljem redu. Evo o čemu je riječ

VIDEO

Ako ste bili strastveni zaljubljenik u putovanja, ne znači da se morate odreći tog užitka samo zato što ste dobili dijete. Ili ako jednostavno želite otići nekamo na nekoliko dana za godišnji odmor s bebom, nije problem. U pravilu, za neka putovanja trebali biste poslušati preporuke liječnika, pa tako kod letenja avionom pričekajte da se bebi razvije imunološki sustav. Ostale prepreke za putovanja ne postoje, a uz pametnu organizaciju i ovih pet esencijalnih stvari zasigurno ćete sebi olakšati život na putovanju.

1. Kvalitetna autosjedalica i kolica

Prvo i osnovno o čemu se treba pobrinuti prije putovanja s bebom jest sigurnost. Ako dosad niste, onda je potrebno nabaviti autosjedalicu Triton, neovisno o odlasku na putovanje. Da biste odabrali onu najbolju, u obzir trebate uzeti djetetovu težinu, visinu i dob. Na shopaj24.hr možete pronaći ponudu kvalitetnih autosjedalica, a posebno se istaknula FreeOn autosjedalica Triton l-ll-lll grey. Ova je autosjedalica namijenjena djeci od 9 do 36 kg i odgovara grupi 1/2/3. Prilagođava se visini djece, a naslon za glavu podesiv je u četiri položaja. Sigurnosni pojas u pet točaka nudi sigurnost te pritom ostavlja dovoljno prostora za neometano kretanje djeteta i udobnu vožnju.

Pomoćnik na odmoru, ali i u kupnji, šetnji ili u vožnji javnim prijevoznim sredstvima, sigurno su kolica. Chicco dječja kolica Gody Plus kompaktna su i imaju automatski mehanizam za sklapanje. Idealna su za djecu od rođenja pa sve do 22 kg težine, a njihov inovativni sustav omogućuje sastavljanje u jednom potezu. Široka sjedalica, jednostavno rukovanje i premium detalji ključ su zadovoljstva roditelja u svakoj situaciji. Automatsko preklapanje omogućuje vam da uvijek imate slobodne ruke za malu djecu. Vrlo je korisna i parkirna kočnica, koja osigurava stabilnost kolica prilikom stavljanja ili uzimanja djeteta iz kolica.

2. Dobro organizirana putna torba 

Putne torbe za bebe idealne su za spremanje stvari poput pelena, vlažnih maramica, krema i sl. Imajte na umu da trebate spakirati onoliko stvari koliko će djetetu biti potrebno - ne komplicirajte sebi život nepotrebnim stvarima na putovanju. Nabavite torbu s dovoljno vanjskih džepova jer ćete u njih moći odložiti ono čime se češće koristite, pa nećete iznova morati otvarati i kopati po torbi da biste nešto pronašli. Prilikom slaganje ove torbe najviše ćete prostora uštedjeti tako što ćete unaprijed složiti komplete koje će beba nositi.

3. Nikamo bez dude i bočice

Ponesite nekoliko duda. I sami znate koliko ste ih već dosad kupili, pa se osigurajte i pri odlasku na putovanje. Zapamtite da vam na putu nešto možda neće biti dostupno u mjeri u kojoj vam je dostupno u mjestu u kojem živite. Dovoljno je ponijeti jednu dodatnu bočicu, no sve ovisi o duljini vašeg putovanja. Vjerujemo kako vas je dosadašnje iskustvo naučilo da dobro proučite destinaciju u koju putujete, pa sad u obzir uzmite i dostupnost stvari koje će možda biti potrebne bebi.

Young,Mother,Travelling,With,Baby,By,Train.

4. Igračke za zanimaciju

Iako igračke možda i nisu nužne na putovanju, jer djeca nerijetko pronađu zanimaciju i u nama naizgled običnim predmetima, svakako ponesite barem jednu, njima poznatu stvar. Bilo da je riječ o plišancu, jastučiću ili dekici, beba će u potencijalno stresnoj situaciji pronaći utjehu upravo u tim stvarima te će se brže smiriti.

5. Putni krevetić za lakši san

Promjenu okoliša, klime i mjesta djeca itekako osjete, pa im je potrebno vrijeme prilagodbe. Tako se, primjerice, bebama na putovanjima zna poremetiti san, pa je važno osigurati kvalitetu onoga u čemu će spavati. KINDERKRAFT dječji putni krevetić Leody ima snažan i stabilan čelični okvir – vrlo je čvrst i štiti vaše dijete čak i noću, kad može biti nemirno. Tri su strane izrađene od mreže, što omogućuje diskretno praćenje mališana, ali i protok zraka u vrućim danima. 

Također, ne morate brinuti o tome hoće li se sklopiti tijekom uporabe jer je njegov sklopivi sustav opremljen dvostrukom zaštitom od spontanog sklapanja. Važno je istaknuti kako je dječji krevet LEODY u skladu s europskom normom EN 716 za putne krevete, a možete ga već sad nabaviti na stranici shopaj24.hr.

SHOPAJ24 novo je središnje mjesto sa svime što vam treba i što će vam ikad trebati - od igle do lokomotive. Proizvodi po najboljim cijenama lako se pretražuju po kategorijama i lokacijama, a registracija nije potrebna. Ne gubite dragocjeno vrijeme, posjetite portal s najboljim ponudama!

Powered by Shopaj

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu
PROMO

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu

Plodine i u 2024. nastavljaju snažnu ekspanziju maloprodajne mreže trgovina. Godinu nastavljaju otvorenjem još jednog supermarketa, ovoga puta u Donjem Miholjcu. Ovim otvorenjem Plodine broje 132 supermarketa diljem Hrvatske.
Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220:  konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom
PROMO

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220: konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 omogućuje svakodnevne vožnje samo na struju s dosegom do 66 km u kombinaciji s učinkovitom Toyotinom hibridnom tehnologijom pete generacije