Obavijesti

Promo sadržaj

Za vožnju bez briga - dugoročni najam vozila MOOVE ON

Za vožnju bez briga - dugoročni najam vozila MOOVE ON
3

Moove on korisnicima nudi mogućnost odabira opcije mobilnosti koja najbolje odgovara njihovim željama i potrebama. U ponudi je i ‘zeleni’ vozni park

Dugoročni najam vozila, koji podrazumijeva korištenje automobila uz pokrivene sve fiksne troškove vozila osim goriva, sve je popularniji. U Europi je takav način korištenja automobila u porastu, ne samo kod poslovnih korisnika nego i kod građana, a u Hrvatskoj je također u porastu. Pravnim osobama ova je usluga posebno zanimljiva jer upravljanje voznim parkom “outsourcaju”, odnosno prepuštaju specijaliziranoj tvrtki, kao što je MOOVE ON. Sve usluge su objedinjene, a svi su troškovi na jednom računu.

Rizici? Pa nema ih. Ugovorit ćete fiksnu mjesečnu najamninu vozila i ona će vrijediti od početka do kraja najma. I to sa svim uključenim povezanim troškovima korištenja vozila. Dodatno, promjene na automobilskom tržištu su dinamične. Koliko bi mogao vrijediti vaš auto nakon nekoliko godina? Ili što u slučaju izvanrednih kvarova? Možete biti bez brige, rizik vlasništva kod dugoročnog najma automobila snosi MOOVE ON. Jednostavnost? Svakako, od ugovaranja do korištenja. Fleksibilnost? MOOVE ON uvijek traži najbolja moguća rješenja prema vašim željama i potrebama. MOOVE ON želi ponudom dugoročnog najma vozila osigurati svojim korisnicima što širi izbor mogućnosti kako bi oni mogli odabrati opciju mobilnosti koja najbolje odgovara njihovim željama i potrebama.

Tako da je jednostavno rješenje i za “zeleni” vozni park. U svojoj “zelenoj” ponudi korisnicima osigurava i dugoročni najam električnih, plug-in hibridnih i hibridnih vozila. Osim poslovnim, usluge dugoročnog najma vozila dostupne su privatnim korisnicima. Za korisnike usluga dugoročnog najma vozila želi osigurati jednostavna i sigurna rješenja kako bi oni mogli bezbrižno uživati u svojim automobilima. Zato je MOOVE ON prvi u Hrvatskoj osigurao jednostavno i sigurno rješenje za mogućnost plaćanja kriptovalutama usluga dugoročnog najma automobila. Također, prvi u Hrvatskoj nedavno je u svoju ponudu dugoročnog najma uveo novi brend na tržištu – automobile MG Motor. Najkraće, vi ste posvećeni svojem poslovanju, vozite i uživate, a za sve ostalo vezano za vaše vozilo brine MOOVE ON. Sve usluge na jednome mjestu, a svi troškovi na jednom računu. Sve informacije saznajte na mooveon.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve