Promo sadržaj

Komentari 0

Zaba ponovno nudi odlične kamatne stope na gotovinske kredite do 6. prosinca

Zaba ponovno nudi odlične kamatne stope na gotovinske kredite do 6. prosinca

Klijenti u promotivnom razdoblju od 23. studenoga do 6. prosinca 2021. mogu ugovoriti gotovinske kredite uz valutnu klauzulu u eurima po nominalnoj kamatnoj stopi već od 3,99% (EKS 6,13%)

Zagrebačka banka ponovno je pripremila izvrsne uvjete za ugovaranje gotovinskih kredita. U razdoblju od 23. studenoga do 6. prosinca 2021. klijenti Zabe i oni koji će to tek postati u svim poslovnicama Zagrebačke banke mogu zatražiti ugovaranje gotovinskog kredita uz valutnu klauzulu u eurima po posebnim, akcijskim uvjetima:

U promotivnom razdoblju, klijenti također po posebnim uvjetima mogu ugovoriti i kredite uz valutnu klauzulu u eurima bez osiguranja otplate kredita s fiksnom kamatnom stopom već od 4,69% (EKS 4,80%).

Rizik promjene tečaja postoji za kredite s valutnom klauzulom jer strana valuta u budućnosti može imati manju ili veću vrijednost u odnosu na kune. Navedeno može utjecati na visinu anuiteta/rate, a onda i na ukupan iznos koji se otplaćuje.

Detaljnije informacije o promotivnim uvjetima gotovinskih kredita u Zabi, klijenti mogu pronaći na službenim web stranicama Banke.