Obavijesti

Promo sadržaj

Zaba ponovno nudi odlične kamatne stope na gotovinske kredite do 6. prosinca

Zaba ponovno nudi odlične kamatne stope na gotovinske kredite do 6. prosinca

Klijenti u promotivnom razdoblju od 23. studenoga do 6. prosinca 2021. mogu ugovoriti gotovinske kredite uz valutnu klauzulu u eurima po nominalnoj kamatnoj stopi već od 3,99% (EKS 6,13%)

Zagrebačka banka ponovno je pripremila izvrsne uvjete za ugovaranje gotovinskih kredita. U razdoblju od 23. studenoga do 6. prosinca 2021. klijenti Zabe i oni koji će to tek postati u svim poslovnicama Zagrebačke banke mogu zatražiti ugovaranje gotovinskog kredita uz valutnu klauzulu u eurima po posebnim, akcijskim uvjetima:

  • fiksna kamatna stopa već od 3,99% (EKS 6,13%)
  • kamatna stopa je fiksna za cijelo vrijeme otplate
  • iznos kredita od 1.500 do 40.000 EUR uz valutnu klauzulu
  • rok otplate od 13 do maksimalno 120 mjeseci
  • uz kredit se ugovara osiguranje otplate kredita kako bi se u slučaju neželjenih i nepredvidivih životnih situacija mogle podmirivati kreditne obveze.
Reprezentativni primjer gotovinskog kredita uz valutnu klauzulu u eurima s ugovorenim osiguranjem otplate kredita: Za iznos kredita 7.000 EUR ugovoren na rok 60 mjeseci, uz kamatnu stopu od 3,99 % godišnje (fiksna), efektivna kamatna stopa (EKS) je 6,13 %, mjesečni anuitet iznosi 128,89 EUR, ukupan iznos otplate 8.093,90 EUR. U izračun EKS-a uključeno je osiguranje otplate kredita i naknada za vođenje računa za jedan mjesec.

U promotivnom razdoblju, klijenti također po posebnim uvjetima mogu ugovoriti i kredite uz valutnu klauzulu u eurima bez osiguranja otplate kredita s fiksnom kamatnom stopom već od 4,69% (EKS 4,80%).

Reprezentativni primjer gotovinskog kredita uz valutnu klauzulu u eurima bez ugovorenog osiguranja otplate kredita: Za iznos kredita 7.000 EUR ugovoren na rok 60 mjeseci, uz kamatnu stopu od 4,69 % godišnje (fiksna), efektivna kamatna stopa (EKS) je 4,80 %, mjesečni anuitet iznosi 131,11 EUR, ukupan iznos otplate 7.895,10 EUR. U izračun EKS-a uključena je naknada za vođenje računa za jedan mjesec.

Rizik promjene tečaja postoji za kredite s valutnom klauzulom jer strana valuta u budućnosti može imati manju ili veću vrijednost u odnosu na kune. Navedeno može utjecati na visinu anuiteta/rate, a onda i na ukupan iznos koji se otplaćuje.

Detaljnije informacije o promotivnim uvjetima gotovinskih kredita u Zabi, klijenti mogu pronaći na službenim web stranicama Banke.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini