Promo sadržaj

Komentari 0

Zabavan novogodišnji doček u toplini svoga doma

Zabavan novogodišnji doček u toplini svoga doma

Krenula je blagdanska sezona - svi su dobrog raspoloženja i uzbuđeni što je najljepši blagdan u godini pred vratima

Tradicija je blagdanske dane provoditi u krugu svojih najdražih. U tom cijelom blagdanskom štihu želimo maksimalno biti opušteni i ne razmišljati o ničemu. U većini slučaja planovi baš i nisu skrojeni kao ranijih godina, pa se najčešće do zadnjega ne zna kamo ići za Novu godinu i kako je provesti. No to ne treba predstavljati problem jer što vam više treba od vama dragih ljudi? Zabava u kućnoj atmosferi, na toplome, uz finu hranu i piće je sve što trebate. Možete imati doček iz udobnosti svoga doma, ali na zanimljiv i zabavan način.

Zabava i sigurnost iz vašeg doma

Bilo da se radi o okupljanju sa nekoliko prijatelja kojima više odgovara filmska večer, ili o  društvu koje se želi zabaviti uz glazbu, na GONET.TV možete pronaći bogate ponude zanimljivih sadržaja za vašu kućnu zabavu. Veliki izbor filmova, serija i ostalih zabavnih programa neće vas ostaviti na cjedilu. Ljubitelji nešto drugačijeg novogodišnjeg programa mogu uživati u mnogim emisijama sa raznim muzičkim sadržajem i tako se zabaviti sa svojim društvom. Uz prijenos više od 107 TV programa uživo, mogućnost besplatnog i neograničenog snimanja, premotavanje sadržaja ili gledanje unatrag.

Blagdanske pogodnosti

Ukoliko još niste korisnik GONET.tv-a, i nemate ideju kako provesti novogodišnju večer, imamo rješenje za Vas! Dobivate mogućnost isprobati GONET.tv za samo 1 kunu i na vrijeme se pripremiti za doček Nove godine. Jedino što vam je potrebno za gledanje je brzina samo od 3 Mb/s. Pogledajte bogatu ponudu programa i birajte preko 1000 filmova, serija, dokumentaraca, dječjih sadržaja i sportskih događaja. Pratite novogodišnje emisije na domaćim i stranim programima, bogati izbor pripremljen je za svakoga.

A za one koji više vole slušati radio, tu je i hrpa radio postaja iz cijeloga svijeta.

Dodatna prednost je to što je usluga bez ugovorne obveze. Sami možete odlučiti želite li nastaviti uživati u raznim programima ili otkazati nakon probnog perioda.

Mi smo sigurni, jednom kada isprobate GONET.tv, postat će dio vaše svakodnevnice.

Uživajte u novogodišnjim praznicima, iskoristite pogodnosti i opustite se uz bogatu ponudu programa na GONET.tv. Najsretniji smo kada sa svojim bližnjima provodimo vrijeme i stvaramo uspomene.