Obavijesti

Promo sadržaj

Zablistaj kao najbolja verzija sebe

Zablistaj kao najbolja verzija sebe
4

Jeste li ikada mislili da je moguće u kratkom roku postići savršene kovrče? Često se zapitamo kako su mnoge cure tako vješte sa stiliziranjem kose i zašto nama takva frizura nikada ne uspije?

Kao inspiraciju za frizure potrebno je samo otvoriti Instagram koji će nas bombardirat s mnogo slika savršenih frizura i videa „how to make it“. 

Međutim, ovo nije jedina briga. Nakon ovog pitanja slijedi i glas opreza koji nas podsjeća na potencijalne štete koju kosi možemo nanijeti ukoliko pričamo o oblikovanju kose uređajima koji koriste toplinu. Na kraju nam preostaje jednostavno odustati i nadati se da nas naša prirodna kosa neće iznevjeriti i da će svaki dan biti „good hair day“. 

Što ako su ovakve brige nepotrebne i ako postoji uređaj koji će nam bez obzira na naše vještine pružiti savršenu frizuru svaki put, a uz to brinuti i o njezinom zdravlju? 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tvrtka Philips predstavila je inovativni Philips MoistureProtect automatski uvijač. Bez obzira na vaše vještine stiliziranja kose, frizura će ispasti savršena svaki put. Jednim pritiskom gumba kreirati ćete sjajne, glamurozne i dugotrajne kovrče koje će privlačiti poglede ostalih- jednostavno i lako. Uz to, nebitno žurite li na posao ili neki dogovor, imate dovoljno vremena za frizuru koja ostavlja bez daha! Stiliziranje kose uz ovaj uređaj biti će najbrže do sad, zahvaljujući duljoj cijevi za oblikovanje koja omogućuje oblikovanje 2x više kose u jednom potezu.

Uz to, ne trebate birati dane kada ćete zasjati. Svaki dan može biti takav jer je uređaj potpuno siguran za korištenje i brine o njenom zdravlju. Uz MoistureProtect tehnologiju koja kontrolira i prilagođava temperaturu i time zadržava prirodnu vlage kose, sjaj kose biti će posebno istaknut, a kosa zaštićena i zdrava. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince