Obavijesti

Promo sadržaj

Zadarski zimski spektakl

Zadarski zimski spektakl
4

Pozivamo vas na uzbudljiva glazbena i scenska događanja u kultnom Arsenalu!

Ove zime Arsenal Zadar postaje epicentar nezaboravnih koncerata i predstava. Pripremili smo za vas poseban, raznovrstan niz događanja koji će oduševiti sve koji imaju strast prema glazbi i umjetnosti. Pridružite nam se na fantastičnim, spektakularnim nastupima u kojima smo spojili talentirane izvođače, prekrasnu glazbu i izvanredne predstave. Zimski program zadarskog Arsenala kolaž je nezaboravnih glazbenih i scenskih iskustava. Ova sezona bit će obilježena sjajnim nastupima koji će i u najhladnijim danima izvući iz svojih domova zaljubljenike u umjetnost i kulturu. Pridružite nam se na večerima smijeha, fantastične glazbe i vrhunskih scenskih priča. Program koji, već na sam spomen, budi interes publike učinit će najčarobniji mjesec u godini u Zadru još ljepšim i sadržajnijim.

I zato – vidimo se u Arsenalu!

"Jel' tako, Zorane?" - 03.12.2023.

Ulazimo u prosinac s dozom smijeha uz komediju "Jel' tako, Zorane" koja će zabaviti svakoga svojom humorističnom pričom i vještom glumačkom ekipom.

"Orašar u Arsenalu" - 06.12.2023.

Za sve ljubitelje klasičnog baleta, 06.prosinca dolazi "Orašar". Ova izvedba, jedna od najpoznatijih i najizvođenijih na svijetu, pružit će čaroliju kroz prekrasan ples koji će zagrijati vaše srce.

"Večer tambure i sevdaha" - 08.12.2023.

Arsenal će oživjeti uz ritam tambura i sevdaha 8. prosinca, uz iznimne izvođače - Miroslava Škoru, Hanku Paldum te Najbolje hrvatske tamburaše. Ovo autentično glazbeno iskustvo ne smijete propustiti!

"4 Tenora" - 16.12.2023.

Četiri izuzetna tenora - Đani Stipaničev, Vladimir Garić, Marko Pecotić i Filip Hozjak, zajedno će oduševiti publiku 16. prosinca. Ovaj koncert predstavlja spoj snage i ljepote glasova, stvarajući nezaboravno iskustvo uz pravu umjetnost.

"Božić u Arsenalu" s Tomislavom Bralićem i klapom Intrade - 25.12.2023.

Božićna atmosfera se vraća u Arsenal 25. prosinca s Tomislavom Bralićem i klapom Intrade. Proslavite Božić uz najljepše božićne pjesme i stvorite nezaboravne uspomene s obitelji i prijateljima.

Ulaznice su već u prodaji, stoga rezervirajte svoje mjesto i pripremite se za nezaboravnu zimsku sezonu punu glazbe, smijeha i ljubavi prema umjetnosti! Vidimo se u Arsenalu!

Ulaznice su dostupne na linkovima:

Je'l tako Zorane: https://bit.ly/3SwqGKv

Orašar u Arsenalu: https://bit.ly/3Q4oN52

Večer tambure i sevdaha: https://bit.ly/40BdtSP

4 tenora: https://bit.ly/3Qt3UAI

Božić u Arsenalu: https://bit.ly/461vZ84

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme i pripremite se za nezaboravnu zimsku sezonu ispunjenu glazbom, smijehom, kulturom i umjetnošću. Radujemo se vašem dolasku!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Debljina i probiotici
PROMO

Debljina i probiotici

Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ), preko 65 % Hrvata ima prekomjernu tjelesnu masu ili debljinu, a taj broj stalno raste, što predstavlja veliki javno-zdravstveni problem.

Ponosni na povijest, uzbuđeni za budućnost!
PROMO

Ponosni na povijest, uzbuđeni za budućnost!

Karlovačko pivo specijalnim izdanjem slavi 170. rođendan
Predstavljen program ovogodišnjih Dana Grada Čakovca
PROMO

Predstavljen program ovogodišnjih Dana Grada Čakovca

Konferencijom za novinare održanom u Caffe baru „Bedem“ u petak je predstavljen dio programa kojim će se obilježiti Dan Grada Čakovca.