Obavijesti

Promo sadržaj

Zagreb je konačno dobio svog kućnog majstora

Zagreb je konačno dobio svog kućnog majstora
4

Nešto vam se u kući pokvarilo i ne stižete to otkloniti? Home Patrol je rješenje: tvrtka čiji stručni majstori popravljaju, montiraju, boje zidove, održavaju vrtove. Naručite njihove usluge do 6. siječnja s 30% blagdanskog popusta

Začepljeni odvodi, stare i popucale keramičke pločice na podovima i zidovima, neispravne slavine, raskliman dio namještaja ili bilo koji dio kućne opreme, ... ili naprosto stan ili kuća koje treba obojati- izvana ili iznutra. Radijatori koji ne griju a računi redovito stižu, zamijenili ste sijalicu ali izgleda da ne radi grlo. Prozor kroz koji vam susjedi konstantno vire a zavjese stoje složene jer karniše nisu postavljene. Sve su to sitnice koje vam se događaju i stvaraju vam nepotreban stres i glavobolju.

Stolić za šminkanje koji mjesecima stoji zapakiran je vrlo dobar izvor svađe u kući, a fraza „dok ja tebe dočekam, mogu sama popraviti“ može izazvati nepotrebne nesuglasice među članovima obitelji.

Mnogi od nas nemaju vremena ili nam se jednostavno ne da popravljati sitne kvarove po stanu te bi voljeli imati onaj SOS broj koji bi riješio sve kućanske kvarove i probleme pa kad se bilo što pokvari – jedan poziv i stvar riješena!

Home Patrol-rješenje za sve vaše probleme

U Zagrebu vrlo uspješno posluje tvrtka koja će sa svojim stučnim i vještim majstorima sve što je potrgano ili oštećeno popraviti, sastaviti novi ormar, ali i oličiti zidove (unutarnje i vanjske, prema potrebi), pokositi travnjake, urediti vrtove…

Home Patrol je tvrtka koja se bavi svim zahvatima i intervencijama na vodovodnim i elektroinstalacijama, kao i popravcima drugih kućnih kvarova, obuhvaćajući i one poput bušenja rupa na zidovima, montaža polica, “skrivanje” kablova, zamjena brava i slično te uređivanjem i održavanjem vrtova i okućnica.

Kao prava hitna pomoć, u slučaju da se dogodi neki nepredviđeni kvar, dostupni smo 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu, 365 dana u godini.

Sezona grijanja je u punom jeku i vani se temperature sve češće spuštaju ispod ništice. Da li vama je stan hladan kao i radijatori, a računi za grijanje nikada viši? Ako je, onda je krajnje vrijeme da pozovete Home Patrol, da brzo, kvalitetno i po najpovoljnijim cijenama odzrače radijatore, zamjene ventile i prigušnice i učine vaš dom toplijim i ugodnijim.

S obzirom na to da je pred nama najljepši dio godine, gdje je sve oko vas ukrašeno tisućama svjetlećih lampica i božićnih ukrasa, vjerujemo da isti takav ugođaj želite i u vlastitom domu, ali zbog straha od penjanja na ljestve ili vremenske stiske si to ne možete omogućiti. Majstori iz Home Patrola će se vrlo rado odazvati na vaš poziv, vratiti vam osmjeh na lice i učiniti ovaj Božić nezaboravnim.

Naš tim radi isključivo prema uputama koje nalaže Nacionalni stožer civilne zaštite, a u cilju sprječavanja širenja pandemije korona virusa. Poštujemo sve propisane epidemiološke mjere, no poštujemo i cijenimo vaše zdravlje i sigurnost. Pri dolasku u vaš dom koristimo zaštitnu opremu, držimo propisanu distancu i ne zadržavamo se više nego što je potrebno. #budimoodgovorni

Home Patrol nudi mogućnost dugoročnog paušalnog ugovora sa zajednicama etažnih vlasnika, pružajući usluge nadzora i održavanja stambenih objekata.

Iznimno važan dio naše usluge nakon obavljenog posla je odjel službe za korisnike. U cilju postizanja potpunog nadzora i brige o klijentima, nakon izvršenih usluga slijedi poziv naše službe za brigu o zadovoljstvu kupca, prilikom kojeg operater utvrđuje da je posao obavljen na profesionalan način.

Kontaktirati nas možete na broj telefona 098/9066-475, a informacije o svim našim uslugama možete provjeriti na našoj web stranici, i zapratiti nas putem Facebook-a i Instagram-a.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura