Obavijesti

Promo sadržaj

Zagreb je na Medvedgradu domaćin najljepšem partiju

Zagreb je na Medvedgradu domaćin najljepšem partiju
7

BSH Medvedgrad fortress party održat će se u subotu, 17. lipnja i na povijesnoj utvrdi iznad Zagreba

Neponovljivo iskustvo zabave je pred nama. Grad Zagreb sve više postaje pravi mamac za turiste. Raznolika zabavna, gastro i kulturna ponuda u glavni grad privlači posjetitelje iz čitavog svijeta, što potvrđuje i titula najbolje europske destinacije koju je Zagrebu dodijelio prestižni turistički vodič Lonely Planet. U nizu događaja iz zagrebačke zabavne ponude posebno se ističe događaj koji nas očekuje idućih dana. BSH Medvedgrad fortress party održat će se u subotu, 17. lipnja i na povijesnoj utvrdi iznad Zagreba.

Srednjovjekovna utvrda Medvedgrad prepoznatljiv je zagrebački simbol, a impresivne zidine iz 13. stoljeća poslužit će kao čarobna kulisa za najljepšu zagrebačku party bajku. Na visini od 593 m, BSH Medvedgrad fortress party će okupiti čak 16 najboljih hrvatskih DJ-a elektroničke glazbe koji će u bogatom programu rasplesati sve posjetitelje. BSH Medvedgrad fortress party obilježava spektakularan pogled na očaravajući zalazak i izlazak sunca iznad Zagreba što ga čini najljepšim partijem u gradu.

Party na Medvedgradu organizira BSH Events, iza kojeg stoji mlada ekipa čiji događaji podižu standarde zagrebačkog noćnog života. BSH događaje obilježava vrhunska produkcija i odlični partiji na pomalo neuobičajenim mjestima, kao što su muzeji ili gradske vijećnice. Upravo zato je Medvedgrad bio savršena lokacija na kojoj BSH Events organizira ovaj jedinstven party o kojem priča cijeli grad.

BSH Medvedgrad fortress party i u trećem će izdanju okupiti impresivnu postavu domaćih DJ-a. Tokom čak 14 sati programa nastupit će Yakka, Aldo Morro, Pablo Panda, Full Ferry b2b Tom Bug, PEZNT, Halaus&Kokić, Joe2Shine, Kosta, Radman, VANILLAZ, XO te RNDR (Aldo Morro & Matroda). Bogat program počinje već u 16 sati okupljanjem na Mihaljevcu, prijevoz autobusima kreće od 16.45, a na Medvedgrad se ulazi od 17 sati. Jedinstvena lokacija, vrhunski izvođači i spektakularna produkcija svjetla i zvuka jamče da nas na  Medvedgradu očekuje party koji se pamti.

Ulaznice se mogu kupiti u sustavu entrio.hr, a više informacija pronađite na Facebook stranici eventa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve