Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Zagrebačka pivovara na vrhu liste Poslodavaca Partnera

Zagrebačka pivovara na vrhu liste Poslodavaca Partnera
2

Zagrebačka pivovara i ove godine je nositelj certifikata Poslodavac Partner tvrtke SELECTIO te je ponovno ostvarila izniman rezultat od čak 99% bodova u postupku certifikacije

Time je potvrdila status TOP Poslodavca Partnera i zauzela sam vrh te liste tvrtki koje su ostvarile najviše rezultate prilikom certifikacije za status Poslodavca Partnera. Zagrebačka pivovara tako je prilikom ocjene svojih HR procesa postigla maksimalno moguć rezultat u područjima koja se odnose na regrutiranje i selekciju te upravljanje učinkom zaposlenika.

Zagrebačka pivovara je u protekloj godini lansirala platformu Zakon posao, napravila redizajn procesa regrutacije i selekcije te kandidati za posao sada imaju priliku i tijekom prijave za otvoreno radno mjesto na interaktivan i digitalan način upoznati Zagrebačku pivovaru. Tvrtka poseban naglasak stavlja na osiguravanje dobrobiti i osluškivanje želja svojih zaposlenika te je tako pokrenula wellbeing platformu #osjećajsedobro čija je svrha promicanje veće kvalitete života zaposlenika kroz osvještavanje važnosti raznih aspekata zdravog života. Za zaposlenike su tako organizirani tematski mjeseci tijekom kojih su imali priliku naučiti više o važnosti tjelesne aktivnosti, o stresu, zdravoj prehrani i volontiranju, a za zaposlenike su u sklopu platforme, među ostalim, organizirani i dan za obitelj, antistres radionice, a ponuđena im je i mogućnost korištenja popusta na različite sportske sadržaje.  

Tvrtka ima i kvalitetno razvijen sustav upravljanja privremenom radnom snagom. Prilikom zapošljavanja sezonskih radnika uvijek uzimaju u obzir one radnike koji su i ranije radili u Pivovari, a sezonskim radnicima koji se vraćaju raditi u Zagrebačku pivovaru više godina tvrtka nudi niz dodatnih benefita kao i mogućnost stalnog zaposlenja ovisno o raspoloživim slobodnim radnim mjestima. Također, tvrtka je ponosna na činjenicu da su upravo iz redova sezonskih radnika potekli neki od menadžera na trenutno ključnim pozicijama.

Predsjednik uprave Zagrebačke pivovare Marko Njavro primio je certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

"Ponosni smo što smo već tri godine za redom na prvom mjestu top poslodavaca u Hrvatskoj. Ovaj certifikat dokaz je da imamo sjajan tim ljudi koji zaista rade zakon posao. Uspješno smo uveli inovacije u proces upravljanja ljudskim potencijalima, te sustavno radimo na employer branding strategiji kojom kompaniju prezentiramo postojećim i budućim zaposlenicima. Naša praksa upravljanja ljudskim potencijalima prepoznata je i od neovisnih stručnjaka kao uspješna, kvalitetna i učinkovita što nam je poticaj da još snažnije nastavimo ulagati u ljudske potencijale", istaknuo je Marko Njavro, predsjednik Uprave Zagrebačke pivovare.

Trenutno je 66 nositelja Certifikata u Hrvatskoj, Albaniji, Austriji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Kosovu, Makedoniji, Rusiji, Sloveniji i Srbiji. Projekt Certifikat Poslodavac Partner podržava generalni pokrovitelj portal MojPosao i poslovni tjednik Lider kao medijski pokrovitelj. Više o projektu Certifikat Poslodavac Partner možete doznati na stranici projekta www.poslodavacpartner.org.