Obavijesti

Promo sadržaj

Zagrebački Jarun na jedan dan postao je pravi Festival sporta

Zagrebački Jarun na jedan dan postao je pravi    Festival sporta
5

Subotu za nama pamtit ćemo po zabavnim i besplatnim sportskim aktivnostima u kojima su uživali svi - veliki i mali, sportaši i rekreativci, ali i manje sportski tipovi

VIDEO

Rekreacijsko sportski centar Jarun prošlog vikenda bio je teren najvećeg sportaša u gradu, odnosno mjesto održavanja Festivala sporta. Događaj koji, kako mu i samo ime govori, slavi sport i zdrave životne navike omogućio je svim zainteresiranima da se zabave, sudjeluju u nagradnoj igri, isprobaju brojne Decathlon proizvode, ali i uživaju u besplatnim satovima joge i pilatesa te natjecanjima koja su pobjednicima donijela vrijedne nagrade.  

Trkače je tako oduševila prilika da pokažu svoju vještinu u utrci na 5km, a iskusni hakl timovi natjecali su se za pobjedu na Decathlon košarkaškom turniru 3 na 3. Osim u uzbudljivim natjecanjima, posjetitelji su imali priliku sudjelovati i u pregršt drugih sportova. Naime, preko dvadeset sportskih klubova pružilo je podršku održavanju ovog bogatog planiranog programa. Uz pomoć najvećih stručnjaka, mnogi posjetitelji iskušali su aktivnosti poput streličarstva, stolnog tenisa, gimnastike, rukometa, odbojke, hrvanja, karatea, taekwondoa, nogometa, kao i jako zabavnog, ali manje poznatog, cornholea.

Za nas je sport sastavni dio poslovanja, ali i daleko više od toga. On je sredstvo kojim želimo potaknuti zdrave životne navike i pozitivno utjecati na zajednicu u kojoj djelujemo. Stoga je iznimno važno naglasiti kako smo i Festival sporta osmislili s ciljem ostvarivanja Decathlonove misije da sport omogućimo baš svima. Svim uzrastima, ljubiteljima sporta i onima koji to nisu, ali i onima kojima želimo upravo kroz sport pružiti osjećaj inkluzivnosti. Sve su to važni segmenti o kojima promišljamo i koje težimo ostvariti, a Festival sporta svakako je jedan od načina“ izjavio je Norbert Ivan Paić, voditelj komunikacija Decathlona Hrvatska. 

Da su zdrave životne navike i inkluzivnost doista temeljni dio strategije društveno odgovornog poslovanja najvećeg sportaša u gradu svjedoči i činjenica kako upravo Decathlon zapošljava osobe s poteškoćama u razvoju i invaliditetom, a na Festivalu sporta u aktivnostima su sudjelovali i članovi Udruge za sindrom Down iz Zagreba, čija je štićenica Tonija ujedno i zaposlenica u jednoj od zagrebačkih Decathlon trgovina.   

Na najvećem sportskom događanju posjetitelji su također imali priliku pobliže se upoznati i s radom, te pružiti novčanu podršku, dobro poznatim udrugama Crveni nosovi i Mali Zmaj koje su ujedno bili i partneri ovogodišnjeg Festivala.

Poznata lica sudjelovala u kampanji #uZdravomTijeluDecathlonDuh 

Kolika je važnost svih ulaganja koje Decathlon poduzima vidi se i kroz angažman brojnih poznatih ličnosti i influencera koji su sudjelovanjem u kampanji na društvenim mrežama pod nazivom #uZdravomTijeluDecathlonDuh pružili svoju podršku održavanju Festivala sporta.  

Poznate voditeljice i medijska lica poput Anje Alavanje i Alex Milinković. Ovogodišnje zvijezde plesne emisije Marko Mrkić i Fran Lauš. Vrsna sportašica i influencerica Tena Sakar, koja je u trčanju pronašla spas od dijagnoze bipolarnog poremećaja, kao i na društvenim mrežama obožavani osobni trener Dominik Špoljarić te mlađim generacijama dobro poznata Pamela Perkić.  

Svi oni u susret održavanju Festivala sporta brojnim objavama na društvenim mrežama potaknuli su svoje pratitelje na sudjelovanje u sportskim aktivnostima i istaknuli prednosti koje sport ima na tjelesno i mentalno zdravlje naglasivši još jednom zbog čega je doista važno da sport bude dostupan svima i za sve.

Festival sporta - zabava za cijelu obitelj 

Kako bi sportska zabava bila zagarantirana baš svima, Decathlon je pripremio i poseban kutak za malce koji su u izdvojenoj zoni uživali u zabavnim i rekreativnim aktivnostima poput gimnastike, igranja graničara ili bojenju i puštanju zmajeva. 

Za to vrijeme, roditelji su se mogli opustiti uz predah i osvježenje u chill outu ili u Decathlonovom nagradnom kutku gdje su svojom preciznošću i dijeljenjem objava na društvenim mrežama ostvarili vrijedne nagrade. 

Sudeći po bogatom programu, poznatim influencerima, ali i mnogobrojnim partnerima koji su ove godine uveličali Decathlonov Festival sporta, ovaj događaj sljedećeg proljeća zasigurno će biti nezaobilazna stanica svakog većeg i manjeg ljubitelja sporta

Više o Festivalu sporta pročitajte na poveznici.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 92 eura, među kojima su kupon za Wolt od 20 €, Lidl kupon od 15 €, Horizont Shop kupon od 15 € te mnogi drugi

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!
U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza
PROMO

U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza

Jeste li kad čuli za tihi i održivi luksuz? Ante Vrban, nagrađivani arhitekt iz Šibenika, predviđa da će upravo ti pojmovi postati budućnost u izgradnji.