Zakorači u Dan žena sa stilom | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Zakorači u Dan žena sa stilom

Zakorači u Dan žena sa stilom
4

Ako ne znaš na koji način proslaviti Dan žena, predlažemo da se počastiš s novim parom cipela

Međunarodni dan žena tradicionalno se obilježava 8. ožujka. To je dan kada slavimo žene, njihovu moć i snagu. Žene su se kroz stoljeća borile za svoja prava i emancipirale u svijetu kojim su vladali muškarci, a borba za ženska prava nastavlja se i danas.

Žene svakodnevno hrabro koračaju na svom putu da sruše sve granice koje se nađu pred njima, a osim riječima i djelima, one svoje stavove izražavaju i svojim stilom, načinom odijevanja, makeupom  te odabirom cipela. Upravo zato, Deichmann ovaj Dan žena slavi popustom od 20% na sve ženske cipele!

U nastavku ti predstavljamo tri nezaobilazna stila koja će obilježiti ovo proljeće, a cijeli asortiman Deichmanna možeš pregledati na www.deichmann.com.

 

U petama od jutra do mraka

Kako izdržati u potpeticama cijeli dan? Ključ je u udobnim cipelama koje možeš kombinirati s ispranim trapericama, outfitima žarkih proljetnih boja ili klasičnim crnim odijelom.

Crne čizme za urbane ratnice

Crne niske čizme na vezanje iz godine u godinu vladaju ulicama i nisu rezervirane samo za zimu. Udobne i praktične, lako će se uklopiti u baš svaki tvoj outfit.

Vječna sportska elegancija

Tenisice se odavno nose i van sportskih dvorana i parkova te ih uspješno kombiniramo s odjelima i haljinama. Udobnost zagarantirana kroz cijeli dan!

Bilo da si ljubiteljica udobnih sportskih tenisica, klasičnih crnih oksfordica, elegantnih salonki ili ne izlaziš iz visokih potpetica, u širokom asortimanu Deichmann obuće naći ćeš idealan par za sebe, cipele u kojima ćeš se osjećati samopouzdano i snažno.

Požuri u najbližu Deichmann trgovinu, u kojoj te od 5. do 8. ožujka čeka popust od 20% na sve ženske cipele!* U širokoj ponudi cipela, zasigurno ćeš pronaći pravi poklon za sebe pa zato posjeti najbližu Deichmann trgovinu i izaberi svoj omiljeni par.

*Popust ne vrijedi na već snižene artikle.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu
PROMO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu

Kupaonica, kuhinja, suterenski i podrumski prostori, ali zapravo u svim prostorima u kojima boravimo trebamo osigurati adekvatan protok zraka kako bi isključili mogućnost nastanka vlage, a time i plijesni

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom
PROMO

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom

Napravljeno od neobičnog materijala Ceraluminuma i sa superiornim mogućnostima umjetne inteligencije, ovo će prijenosno računalo osvojiti vaše srce
Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit
PROMO

Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit

BMC Complementary Medicine and Therapies je znanstveni časopis porijeklom iz Ujedinjenog Kraljevstva (Velika Britanija) koji izdaje izdavačka kuća BioMed Central