Obavijesti

Promo sadržaj

Zamjenom bodova u dm-u doniraš 3kn za oboljele od raka

Zamjenom bodova u dm-u doniraš 3kn za oboljele od raka
2

Udruga Europa Donna i dm udružili su snage kako bi napravili još jedan korak prema nabavci aparata za intraoperativno zračenje. Zamjenom bodova u dm-u doniraš tri kune za liječenje oboljelih od raka dojke

Udruga Europa Donna i dm udružili su snage kako bi napravili još jedan korak prema nabavci aparata za intraoperativno zračenje. Europa Donna od 2013. prikuplja sredstva za kupnju aparata koji smanjuje emisije zračenja, olakšava tijek liječenja i oporavak jer umjesto 25 do 30 dolazaka na terapiju zračenjem, pacijent već nakon nekoliko dana može biti u krugu obitelji i na radnome mjestu. 

Europa Donna dosad je prikupila oko 1,5 milijuna kuna od potrebnih 5 milijuna kuna za nabavku aparata, a tijekom siječnja imate priliku pomoći Europa Donni da se približi cilju!

Naime, kupnjom aparata Hrvatska bi postala prva zemlja u ovom dijelu Europe koja će omogućiti takav tip liječenja. Zato se pridruži kampanji "I zima toplo srce ima" zamjenom 50 active beauty bodova jer tako doniraš tri kune za kupnju aparata za intraoperativno zračenje. 

Tvoje dobro djelo neće proći neopaženo jer će ti dm zahvaliti edukativnom knjižicom u kojoj se krije 20 kupona s 30 posto popusta pri kupnji odabranih brandova make-upa, proizvoda za njegu lica i tijela te proizvoda za brigu o kućanstvu. 

Ako udružimo naše snage i active beauty bodove, možemo napraviti velike promjene jer "Svi smo mi anđeli s jednim krilom. Možemo letjeti samo ako jedni druge zagrlimo."

Detaljnije informacije o kampanji "I zima toplo srce ima" možeš potražiti na internetskoj i Facebook stranici dm-a, a za više informacija o Hrvatskom forumu protiv raka dojke posjeti ih na europadonna.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Kakva je budućnost slovenskih gradova i kakvu ulogu u tome imaju pametni gradovi?
PROMO

Kakva je budućnost slovenskih gradova i kakvu ulogu u tome imaju pametni gradovi?

Tehnološke inovacije poput pametnih gradova imat će ključnu ulogu u oblikovanju budućnosti slovenskih gradova. Te inovacije mogu pomoći u uštedi energije, poboljšanju sigurnosti i kvaliteti života

Odmorite se u njegovanom vrtu
PROMO

Odmorite se u njegovanom vrtu

Robotska kosilica brine se za uređenje okoliša što znači da možete uživati ​​u miru i tišini tijekom vikenda i usredotočiti se samo na opuštanje
Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam