Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Zanima vas tarot radionica? Jeste li žrtva uroka? Provjerite u razgovoru s Majom

Zanima vas tarot radionica? Jeste li žrtva uroka? Provjerite u razgovoru s Majom
3

Maja Panić (Hrlle) osnivačica je Prve hrvatske škole za tarot i magiju, svoje znanje tarota, ali i od njega nerazdvojne vještine bijele magije, gospođa Maja unutar Škole nesebično prenosi svakome polazniku.

Želite li spoznati simbole i poruke koji se neprestano prikazuju pred nama, a kako biste poboljšali budućnost ili izbjegli ono za što ste već pomislili da je neizbježno, slobodno se javite. Od mojih dosadašnjih učenika primila sam samo riječi zahvale, a neki među njima sada se i sami profesionalno bave proricanjem“. 

Prošle je godine u okviru Prve škole tarota i magije pokrenut i projekt “Slijepi najbolje vide”. 

Projekt se odvija na volonterskoj bazi, a u njegovoj je srži pružanje pomoći slijepima – za koje smatram da su prirodno otvoreni za mistična iskustva – kako bi bolje razumjeli svijet koji ih okružuje. Ukoliko projekt naiđe na odobrenje šire zajednice, tiskat ćemo i knjigu – kaže Maja u čije se sjećanje zauvijek utisnula jedna slijepa djevojka koja je u učenje tarota uložila svu svoju ljubav. 

Poželjeli smo saznati nešto više o energoterapiji gospođe Maje o kojoj smo od njenih zahvalnih klijentica čuli samo najbolje. 

– Energoterapija nije vezana uz tarot već se temelji na razgovoru i izbacivanju loših emocija. Tijekom razgovora ljudima objašnjavam da moraju više vjerovati sebi, dok je poanta čitave energoterapije razbijanje energetskih blokada koje djeluju poput čvrstih membrana onemogućavajući ljudima izlaz iz problematične situacije. 

„ Od mene još nitko nije otišao a da se niti jedan kotačić nije zakotrljao prema poboljšanju tvrdi Maja kojoj na “punjenje pozitivnom energijom i optimizmom” svakodnevno dolaze klijenti svih profila, zanimanja i dobnih skupina“. 

Dok su njihovi problemi najčešće vezani uz emocije, obiteljske i druge tragedije, ovisnosti i poslovanje, Maji se s povjerenjem obraćaju i klijenti s psihičkim problemima. Za njih je, kaže ova i više no očigledno brižna iscjeliteljica, razvila specifičnu molitvenomeditativnu metodu uz duhovnog vodiča, a koja doprinosi usklađenom i zajedničkom djelovanju svjesnog i podsvjesnog uma. 

Izvrsni rezultati 

Gospođa Maja otvorila mi je nove vidike i ulila želju za borbom za boljim i kvalitetnijim životom. Toplina i pažnja koju mi je dala neprocjenjiva je – napisala je u pismu Maji gospođa Dubravka. 

Gospođu Iskru iz Zagreba noćne more i isprekidan san mučili su čak i kada je uzimala nekoliko različitih antidepresiva naizmjenično. 

– Nakon tri energetska tretmana bilo mi je znatno bolje, tako da više nisam imala potrebu posjetiti gospođu Panić – otkrila nam je ona. 

S druge strane, brojne su se klijentice radi izvrsnih rezultata postignutih kombinacijom Majinih metoda, poput duhovnog iscjeljivanja poduprtim upotrebom biljnih preparata, odlučile za česte posjete alternativnom centru Mea Vita, kao i preporuku gospođe Maje svojim prijateljima i poznanicima. Među njima je i gospođa Ljiljana iz Siska: 

– I kod mene su, nakon Majinih tretmana, nastupila vidna fizička poboljšanja. Moja je glavobolja nestala, baš kao i križobolja, a probava mi se regulirala. 

Gospođa Maja se preko 20 godina intenzivno bavi tarotom. Kaže da je tako zbog tisuću razloga, a među njima je najvažniji razlog velika ljubav koju osjeća prema ljudima. 

– Najsretnija sam kada nekome pružim dobar savjet i kada se, na temelju tog savjeta, život te osobe promijeni na bolje – tvrdi Maja koja se, osim vidovnjaštvom i proricanjem, bavi i spravljanjem biljnih pripravaka, molitvom te energoterapijom. 

Svoje je djelatnosti objedinila u okviru udruge za poboljšanje fizičkog, emocionalnog, mentalnog i duhovnog života pod nazivom “Mea Vita”. I dok bismo mogli naslutiti kako se gospođa Maja na kraju radnog dana zasigurno odmara kako bi obnovila snagu za sljedeći dan prepun radnih obveza, ona nas još jednom iznenađuje: 

– Snagu za sve ovo čime se bavim crpim iz poezije koju pišem od najranije mladosti. – 

Osim poezije, Maja piše i prozu, a u Hrvatskoj je, osim zbirki pjesama, objavila i roman te nekoliko novela. Tako se ove godine, osmislivši poetski CD uradak “Podsjetnik na ljubav” naša svestrana vidovnjakinja pronašla i na listi kandidatkinja za nagradu “Zagrepčanka godine”. 

Sada bismo se već i s pravom mogli zapitati: “Postoji li još nešto što bismo trebali znati o Maji Panić?”. Naravno, ne čudi nas potvrdan odgovor. 

Brojevi za informacije i dogovor termina 

0915499493

0921616741

Adresa za slanje pošte Maja Panić (Hrlle)  

 Ilica 122 

10 000 Zagreb 

meamaja@gmail.com 

majapanic-tarot.com

hupam.hr